Prosim o pomoc!

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
AlexS

Prosim o pomoc!

Příspěvek od AlexS »

Dobry den, jsem tu novy jelikoz Vectru mam asi dva mesice teprv se s tim autem seznamuji. ;) a ted k me zadosti o pomoc: tohle se mi nedavno prihodilo (nemam tuseni jak ani kde) ale za boha to nemuzu narvat zpet tak bych se chtel zeptat zda nekdo nevi cim to je a zda jo tak jak se to da dat do poradku. Do servisu se mi s tim zatim jet nechce jelikoz se mi to zda docela banalni (samozrejme ne pro neznalce jako ja) Dekuji moc za jakoukoli pomoc!
Přílohy
IMG_1069.JPG
IMG_1067.JPG
Reklama

ernst
Kontaktovat uživatele:

Re: Prosim o pomoc!

Příspěvek od ernst »

no.. za prvý napiš pořádně o co se jedná a ne pomoc pomoc..... a za druhý máš jen detailní foto nepíšeš co to je... vypadá to jako prahová lišta.. a ta je tam jen nacvaklá nebo nasunutá takže budeš muset celou lištu poposunout a nasadit a posunout zpátky...
(co třeba si pořádně prohlídnout ten patent na kterým to drží :?: :roll: )

OT: na iphone teda nic moc fotky :D:D
Astra F 1,6 8v původně 52kW (X16SZ) r.v.1995
AlexS

Příspěvek od AlexS »

ha pardon :) a diky tak ja to teda poradne prohlidnu jeste jednou zkousel jsem to nabouchat zpet ci zacvaknout nebo si to prohlidnout na jiny strane jak by to melo vypadat ale nedostal jsem se tam takze je mi zahadou jak se to stalo tady a ano jedna se o prahovou listu to jsem zapomel zminit :oops:
btw musel jsem zmensit tu fotku vcetne komprese a to pod 250kb a 1280x1024 pix max. :geek: :lol:
Mirpie

Příspěvek od Mirpie »

no v lepším případě to pujde nasunout zpět, v horším jsou zlámané ty plastové příchytky, ale to taky není tragedie, i v origo servisu Opel to stojí pár peněz.
Omega Caravan 2.2 (Z22XE) Elegance 2001
AlexS

Příspěvek od AlexS »

Zkusim to odvest do servisu jsem zvedavej co mi tam povi ale spis bych rekl ze jsou zlamany ty plastovy zachyty jilkoz to nedrzi vubec... :( kazdopadne dekuji za rady a poznamky :) tohle forum je vazne vyborny!!! 8-)
Odpovědět

Zpět na „Vectra B“