Zdar kolego, mám dojem , že jsi asi njmladší člen opel fóra
Takže k tvým dotazům, neznám přesně do detailu Vectru, budu ti to popisovat z pohledu Zafiry, pochybuju, že by se to zásadně lišilo, většina elektroschemat obslužné elektroniky ( centrál, okna...) je stejná:
Okna do elektriky by předělat šly, ale:
bude se muset nejspíš dodělat kabeláž od konektoru dveří k ovladači oken u řidiče, ten má možnost ovládat všechna 4 okna. Zafira má ovladač ve dveřích, Vectra tuším někde u řadičky?
Předpokládám, že to z výroby natažené nebude, nejspíš budou chybět i piny v konektorech dveří.
Piny se dají včetně konektoru sehnat na vrakáči.
Takže závěr... ano, jde to udělat, ale musíš umět číst schemata, orientovat se v kabeláži, umět zacházet s měřákem ( voltmetr, ohmmetr), pájkou....
Pozitivní zpráva....okna neřídí žádná jednotka. Je pouze propojení na jednotku centrálu, kdy se po druhém zamčení zavřou okna.
A tady se naskýtá možnost toho tuningu

, co takhle dodělat do jednotky centrálu obvod, který zavírá okna i po zamčení dálkovým ovladačem?
2 klima....totéž , co u oken, šlo by , ALE, už je to hodně náročné.
Zcela jistě by se muselo překopat v podstatě všechno, panel digi klimy má pouze 2 konektory, na nich jsou navěšené motory výduchů a snímače. Ovládání klapek tam taky zcela jistě nemáš, nemluvím ani o motorovém prostoru, i tam by se muselo pár věcí překopat, takže tuhle úpravu bych zavrhnul.
3 mlhovky...tady by problém vůbec neměl nastat, většina oplic už má kabeláž připravenou z výroby, takže jen nacvaknout konektor u nárazníku na světlo. V interiéru už je vypínač předních mlhovek integrován do vypínače světel.
A námět na další vylepšení....co takhle trippling? Mám vyvinutý modul, funguje výborně, sice jsem to nechtěl, ale už jsem na něm závislý
Pro zajímavost přidávám
odkaz, jak jsem si vyhrál u Zafiry, je tam vidět, co je to dveřní konektor....atd