Jsou podporovaná 2 USB zařízení, můžete přepínat mezi nimi i je používat současně. Lze např. z jednoho flash disku pouštět mp3 a z druhého mít zaráz puštěnu prezentaci fotografií. Funguje velmi dobře a překvapivě s rychlou odezvou načítání/přepínání zdrojů. U fotek jsou podporovány jak jpg. tak png, bmp a i některé další formáty s rozlišením od 64 do 5000 pix., takže použitelné.
Co mě ale zklamalo, je skutečnost, že mobil není možné připojit jako USB disk. Takže nemohu prohlížet fotky napřímo, musím vytáhnout SD kartu, dát do čtečky a tu připojit... trošku nepohodlné. A ani pro Android Auto není zatím aplikace, která by to uměla vyčíst.

Přehrávač videí je vcelku nepoužitelný, maximální rozlišení 720x576 a max 30fps je dnes už málo. Navíc se mi to ani tak zatím nepodařilo rozjet, ale to mně až tak nevadí. Mnohem zajímavější by byla funkce cyklického záznamu videií z přední kamery Opel Eye. Nemuselo by se nic dokupovat a lepit na sklo. A přitom by to nic moc nestálo, jde jenom o úpravu SW ... proč to zatím nikoho z výrobců nenapadlo