Ambientne osvetlenie
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
Ambientne osvetlenie
Nazdarte mam objednanú novú astru St a dosť som zvedavý na to ako funguje a vyzera to ambientné osvetlenie interieru, nemá niekto nejaké foto?
- Reklama
Re: Ambientne osvetlenie
je to trosku zavadzanie - su to len dva led pasiky na dverach ktore ale bohuzial ani niesu vidiet z kazdeho uhla. nieje to to co ma renault napriklad.
opel astra k inovation 150k
Presne tak nie je to ako v S klasse alebo BMW 7astrak píše:je to trosku zavadzanie - su to len dva led pasiky na dverach ktore ale bohuzial ani niesu vidiet z kazdeho uhla. nieje to to co ma renault napriklad.
Opel Astra 1.4 turbo Innovation, 110kW, M6, 16"ky
jentak pro pobavení, tohle uprostřed je asi ono ambientní osvětlení
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
Ambientne osvetlenie
By malo byt ... Osvetlenie madiel dveri, osvetlenie okolo radiacej paky plus to tam hore.
ta malá tečka je to osvětlení řadičky asi
u enjoy osvětlení dveří nejni
u enjoy osvětlení dveří nejni
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
Hoši, možná si někteří starší (staří) vzpomenete, že se ještě za doby Škodovek 100/110 prodávala pod označením ANTI 100 tzv. "svítilna proti oslnění", připevňovala se dvěma šroubky na strop k vnitřnímu hornímu okraji čelního skla, v ní jedna 5W sufitka svítila skrz plastový kryt tmavofialové barvy a její světlo mělo zabraňovat oslnění protijedoucími vozidly. Pamatuju z té doby auta, jichž řidiči si těchto světýlek přidělali i víc, dvě či někdo dokonce čtyři. Ve svém dřívějším Favoritu jsem tuto svítilničku připevnil na panel k vnitřnímu zrcátku na stranu k čelnímu sklu, propojil s tlačítkem rozsvěcení světel a natočil směrem dolů k podlaze (směr toku světla byl štelovací.) Svítilničku samotnou zrcátko z pohledu cestujících zcela zakrývalo, ale po zapnutí světel se interérem vpředu rozlinulo velmi příjemné a nevtíravé nafialovělé světlo, v němž bylo v jemných obrysech vidět vše prakticky až na podlahu vozu. Tož tomu já říkám ambientní osvětlení!
W124 E320 R6 Coupé 1994
Jo, jo, bylo to moc pěkné, ale už si nevzpomenu jestli to proti oslnění bylo co platné.
No prodalo se toho dost
No prodalo se toho dost
Ahoj, mám ambientní osvětlení a onu diodu na stropě jsem identifikoval. Mělo by být pro výbavu Dynamic ještě něco? Zmiňovali jste tu osvětlení madel dveří, nějak ale nemůžu najít, co a kde by mělo svítit Nebo je to opravdu jen ta nikam nedosvítící dioda na stropě?
dík Sajfi
dík Sajfi
Astra K ST 1.6 CDTI 100 kw, MY17
ex Astra H Caravan 1.9 CDTI 88 kW, MY06 s panoramatickou střechou … :-)
ex Astra H Caravan 1.9 CDTI 88 kW, MY06 s panoramatickou střechou … :-)