Navi 900 intellilink - Android Auto
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
Ti "šťastní", kteří si koupili auto před červencem 2016 neměli funkci Android Auto nainstalovánu. Dotaz zní: Nechal si někdo Android Auto již doplnit, kde a za kolik to jednotlivé servisy dělají či nabízejí?
Astra K 1.4T 92kW innovation v plné palbě, NAVI900, bez AGR...
Antara 2.2
Omega 2.0
Antara 2.2
Omega 2.0
- Reklama
Re: Navi 900 intellilink - Android Auto
Ptal jsem se na AndroidAuto u Srba Servis. Mám je nejblíž, ale auto jsem bral jako demo od jiného prodejce.
Nabídli mi přehrání SW za 1460,- Kč s tím, že to dlouho trvá. Prý až 3 hodiny.
Nabídli mi přehrání SW za 1460,- Kč s tím, že to dlouho trvá. Prý až 3 hodiny.
Ahoj,
nevíte jak se dají aktualizovat mapy v Navi 900? Některé silnice jsou postavené více jak rok a v mapách chybí, tzn. občas jezdím po poli.
nevíte jak se dají aktualizovat mapy v Navi 900? Některé silnice jsou postavené více jak rok a v mapách chybí, tzn. občas jezdím po poli.
Astra K ST 1.4T 110kW Enjoy, 16" + další vychytávky.
připoj mobil a použivej google mapy jsou rozhodně lepší + hlasove vyhledavaní
ja si objednaval navi 900 jen kvuli uhlopříčce obrazovky
update map je celkem drahý
ja si objednaval navi 900 jen kvuli uhlopříčce obrazovky
update map je celkem drahý
Jeden dotaz. Zobrazuje se někomu při spárovaném telefonu a příchozím hovoru fotka kontaktu? Když ano, tak ve spojení s jakým telefonem.
Antara 2.2
Omega 2.0
Antara 2.2
Omega 2.0
Mne sa zobrazuje.Telefon Samsung S7...Cinda píše:Jeden dotaz. Zobrazuje se někomu při spárovaném telefonu a příchozím hovoru fotka kontaktu? Když ano, tak ve spojení s jakým telefonem.
Opel Astra K ST 1.4T 92KW Innovation
Zdravím, borci
Dotaz - možná úplně laický, ale mám telefon s nainstalovaným android auto, mám auto výroby 2017 s 900 intellilink, spojím a na telefonu hláška "připojené android auto", ale v autě je Android auto ikonka po stisknutí bez odezvy - resp napíše že mám AA sledovat na displayi zařízení. Ale to co je na telefonu, na intelli nic...
Je tam potřeba nějaké párování, nebo auto naučit, nebo co...?
A druhý dotaz - umí auto vytvořit Wifi hotspot? Přes data z telefonu, nikoli OnSTAR?
Dotaz - možná úplně laický, ale mám telefon s nainstalovaným android auto, mám auto výroby 2017 s 900 intellilink, spojím a na telefonu hláška "připojené android auto", ale v autě je Android auto ikonka po stisknutí bez odezvy - resp napíše že mám AA sledovat na displayi zařízení. Ale to co je na telefonu, na intelli nic...
Je tam potřeba nějaké párování, nebo auto naučit, nebo co...?
A druhý dotaz - umí auto vytvořit Wifi hotspot? Přes data z telefonu, nikoli OnSTAR?
Sepp
Opel Signum 1,9 CDTi Sport / 110 kW
http://moje.auto.cz/--Sepp--/opel-signum.html
Opel Astra K ST Innovation 1,4 / 110 kW
https://photos.app.goo.gl/o3w53Hgg9WA6c84KA
Opel Signum 1,9 CDTi Sport / 110 kW
http://moje.auto.cz/--Sepp--/opel-signum.html
Opel Astra K ST Innovation 1,4 / 110 kW
https://photos.app.goo.gl/o3w53Hgg9WA6c84KA
Díky. Musel jsi něco speciálně nastavovat? Fotka se zobrazí mezi budiky a nebo na velké obrazovce?AK ST píše:Mne sa zobrazuje.Telefon Samsung S7...Cinda píše:Jeden dotaz. Zobrazuje se někomu při spárovaném telefonu a příchozím hovoru fotka kontaktu? Když ano, tak ve spojení s jakým telefonem.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Antara 2.2
Omega 2.0
Antara 2.2
Omega 2.0
no fotka sa objavil len ked mas aktivny android auto a mas ju v telefone. pokial mas sparovany telefon len cez bt tak sa ti nezobrazi, iba cislo. a zobrazuje to na velkom displayi. a mam nexus 5
Opel Astra K ST 1,4 Innovation + nejake tie drobnosti :)
Aha! Děkuji. Zkusím to s jabkem zítra prez CarPlay.
Antara 2.2
Omega 2.0
Antara 2.2
Omega 2.0