Vectra A venkovní teplota
Moderátor: Moderátoři
Vectra A venkovní teplota
Ahoj. Mám doma Vectru A r.v. 94 v plné palbě (ABS, klima, vše v el. atd.). Na displeji na palubní desce mám hodiny a venkovní teplotu ale tu displej nezobrzuje. Normlně bych vyměnil venkovní čidlo teploty a mělo by to fungovat. Jenomže na autě je vyměněný přední nárazník (čidlo je standartně prý někde v nárazníku) a já jsem si koupil to čidlo jenomže nikde nemůžu najít konektor. Nemůžu najít ani ten kabel. Nemáte někdo radu kde hledat nebo jak ho najít ? Dík
- Reklama
Re: Vectra A venkovní teplota
Ahoj,
je to uz par let co jsem VeA prodal, ale pokud se dobře pamatuji tak cidlo bylo za spodni mrizkou předního narazniku - pod značkou ještě před chladicema.
Kabel k nemu sel mam dojem z leve strany po pricnem nosniku na kterem drzi chladice a trubka chlazeni oleje serva. Na konci je klasicky cerny dvoupinovy konektor se zapadkou.
OnMi
je to uz par let co jsem VeA prodal, ale pokud se dobře pamatuji tak cidlo bylo za spodni mrizkou předního narazniku - pod značkou ještě před chladicema.
Kabel k nemu sel mam dojem z leve strany po pricnem nosniku na kterem drzi chladice a trubka chlazeni oleje serva. Na konci je klasicky cerny dvoupinovy konektor se zapadkou.
OnMi
Škoda Enyaq Sportline iV 80 MY2023
Škoda Superb III Combi 2.0TDI MY2017
ex Astra K Innovation 1.4T MY2016.5
ex Vectra C Caravan COSMO Z19DTH MY2008
ex Astra G 1.6 16V MY2000
ex Vectra A 1.7TD MY1994
Škoda Superb III Combi 2.0TDI MY2017
ex Astra K Innovation 1.4T MY2016.5
ex Vectra C Caravan COSMO Z19DTH MY2008
ex Astra G 1.6 16V MY2000
ex Vectra A 1.7TD MY1994