Ochrana prahů dveří
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
Ochrana prahů dveří
Chtěl bych se zeptat, zda někdo řešil ochranu prahů dveří pro pasažéry (ne 5. dveří) - např. nalepení fólie, nerez ochrany? Našel jsem toto:
https://www.auto-doplnky.com/nerezove-p ... 920-p43663
- nemáte někdo zkušenost (vůbec i se značkou Alu-Frost)? Má kombi stejné rozměry prahů jak HB nebo je nutné rozlišovat? Díky za info.
https://www.auto-doplnky.com/nerezove-p ... 920-p43663
- nemáte někdo zkušenost (vůbec i se značkou Alu-Frost)? Má kombi stejné rozměry prahů jak HB nebo je nutné rozlišovat? Díky za info.
ASTRA K ST Enjoy B 1.4 XE MY18, Olympic White, 74 kW + Komfortní sada 2
- Reklama
Re: Ochrana prahů dveří
XCEED GTline 1.5T-GDI DCT MY2023
prodáno: ASTRA 1.4 110kW AT MY2018
prodáno: ASTRA 1.4 110kW AT MY2018
-
Tak bud si kup origo kryty na prahy cena neni tak strasna..www.doopla.cz a nebo si kup folii ochranou a udelej si sam..tyhle od frosta nevypadaj zle ale otazka je jak budou vypadat ve skutecnosti
Opel astra K 1.4turbo 110kw..dynamic..led matrix,navi,18bicolor atd..
Když já jsem chtěl ochranu i na hrany prahů a to u těch originálních podle fotek není. O fólii jsem taky přemýšlel, ale přišlo mi, že by ten nerez mohl více vydržet. Teda pokud je rozměrově a kvalitativně OK - proto mě zajímalo, jestli to někdo nemá. Nebo lak na prazích je dostatečně ododlný a běžnému nastupování a vystupování dětí odolá?
Jen pro info, ještě jsem čerstvý čekatel a tak se jen připravuji
Jen pro info, ještě jsem čerstvý čekatel a tak se jen připravuji

Nie, nie je tam "zosilnena" vrstva pre väcsiu odolnost. Takze lista/folia ak nechces aby ti srdce plakalo kvoli skrabancom.
Astra K MY18 1.4i 101PS Enjoy + Komfortná sada 2 + rezerva
A nevíte, zda rozměry prahů jsou stejné u HB i ST nebo to musí být pro ně přesně určeno? Předpokládám, že ty kovové ochrany jsou dělány přímo na konkrétní rozměr.
Ja jsem si na prahy nalepil karbonovou folii a dobry. Po roce folie stale jak nova. Akorat si stim musi clovek vyhrat. A na hranu kufru jsem dal cirou folii a ta uz skrabance ma, ale kdykoliv ji muzu strhnout a dat novou za par kacek 

Opel Astra ST enjoy 1,4 74Kw
By holy
By holy
A tu karbonovou fólii jsi nalepil i přes hranu? Četl jsem, že to časem začne odstávat. Nebylo by možné foto? A myslíš, že rozměry prahů jsou stejné pro HB i ST?
To nevim jestli jsou prahy stejny, ale teoreticky by mohli. Mam to i pres hranu, musis koupit kvalitni folii, ty levny nedrzi. Pak nahrevajt horkovzduskou a krasne se to poda pres hrany. Tvar jsem si vyrizl doprdedu. Na tech nerezovejch se mi nelibi, ze se pod tim bude drzet bordel.RadPet píše:A tu karbonovou fólii jsi nalepil i přes hranu? Četl jsem, že to časem začne odstávat. Nebylo by možné foto? A myslíš, že rozměry prahů jsou stejné pro HB i ST?
Opel Astra ST enjoy 1,4 74Kw
By holy
By holy
Mohl bys mi, prosím, doporučit kvalitní fólii - kde jsi ji kupoval? Abych nešáhl vedle. Myšlenka fólie se mi líbí čím dál více.