Ochrana prahů dveří

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...

Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři

RadPet

Ochrana prahů dveří

Příspěvek od RadPet »

Chtěl bych se zeptat, zda někdo řešil ochranu prahů dveří pro pasažéry (ne 5. dveří) - např. nalepení fólie, nerez ochrany? Našel jsem toto:
https://www.auto-doplnky.com/nerezove-p ... 920-p43663
- nemáte někdo zkušenost (vůbec i se značkou Alu-Frost)? Má kombi stejné rozměry prahů jak HB nebo je nutné rozlišovat? Díky za info.
ASTRA K ST Enjoy B 1.4 XE MY18, Olympic White, 74 kW + Komfortní sada 2
Reklama

XMira

Re: Ochrana prahů dveří

Příspěvek od XMira »

XCEED GTline 1.5T-GDI DCT MY2023
prodáno: ASTRA 1.4 110kW AT MY2018
sladas opc

Příspěvek od sladas opc »

Tak bud si kup origo kryty na prahy cena neni tak strasna..www.doopla.cz a nebo si kup folii ochranou a udelej si sam..tyhle od frosta nevypadaj zle ale otazka je jak budou vypadat ve skutecnosti
Opel astra K 1.4turbo 110kw..dynamic..led matrix,navi,18bicolor atd..
RadPet

Příspěvek od RadPet »

Když já jsem chtěl ochranu i na hrany prahů a to u těch originálních podle fotek není. O fólii jsem taky přemýšlel, ale přišlo mi, že by ten nerez mohl více vydržet. Teda pokud je rozměrově a kvalitativně OK - proto mě zajímalo, jestli to někdo nemá. Nebo lak na prazích je dostatečně ododlný a běžnému nastupování a vystupování dětí odolá?
Jen pro info, ještě jsem čerstvý čekatel a tak se jen připravuji :-)
picco

Příspěvek od picco »

Nie, nie je tam "zosilnena" vrstva pre väcsiu odolnost. Takze lista/folia ak nechces aby ti srdce plakalo kvoli skrabancom.
Astra K MY18 1.4i 101PS Enjoy + Komfortná sada 2 + rezerva
RadPet

Příspěvek od RadPet »

A nevíte, zda rozměry prahů jsou stejné u HB i ST nebo to musí být pro ně přesně určeno? Předpokládám, že ty kovové ochrany jsou dělány přímo na konkrétní rozměr.
xholy24

Příspěvek od xholy24 »

Ja jsem si na prahy nalepil karbonovou folii a dobry. Po roce folie stale jak nova. Akorat si stim musi clovek vyhrat. A na hranu kufru jsem dal cirou folii a ta uz skrabance ma, ale kdykoliv ji muzu strhnout a dat novou za par kacek :)
Opel Astra ST enjoy 1,4 74Kw
By holy
RadPet

Příspěvek od RadPet »

A tu karbonovou fólii jsi nalepil i přes hranu? Četl jsem, že to časem začne odstávat. Nebylo by možné foto? A myslíš, že rozměry prahů jsou stejné pro HB i ST?
xholy24

Příspěvek od xholy24 »

RadPet píše:A tu karbonovou fólii jsi nalepil i přes hranu? Četl jsem, že to časem začne odstávat. Nebylo by možné foto? A myslíš, že rozměry prahů jsou stejné pro HB i ST?
To nevim jestli jsou prahy stejny, ale teoreticky by mohli. Mam to i pres hranu, musis koupit kvalitni folii, ty levny nedrzi. Pak nahrevajt horkovzduskou a krasne se to poda pres hrany. Tvar jsem si vyrizl doprdedu. Na tech nerezovejch se mi nelibi, ze se pod tim bude drzet bordel.
Opel Astra ST enjoy 1,4 74Kw
By holy
RadPet

Příspěvek od RadPet »

Mohl bys mi, prosím, doporučit kvalitní fólii - kde jsi ji kupoval? Abych nešáhl vedle. Myšlenka fólie se mi líbí čím dál více.
Odpovědět

Zpět na „Astra K - Interiér a exteriér“