display CID + CD70 navi - zobrazování map

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Neo1tex

display CID + CD70 navi - zobrazování map

Příspěvek od Neo1tex »

Mám Opel Vectra C Caravan, v něm barevný display CID, rádio CD70 navi, oboje propojené VGA kabelem. V mechanice originál CD navigace pro střední Evropu. Firmware rádia aktualizovaný na poslední verzi.

Problém je však v tom, že Display nezobrazuje mapu při navigaci. Navigace funguje perfektně, mluví, naviguje, ukazuje šipky... ale po přepnutí "dovnitř" navigace vidím jen prázdnou obrazovku - mapa nikde. Navigace naviguje, ale pokud jsem zrovna v audio nebo bc, popup okno, které se otevře, aby mi sdělilo nový směr je opět prázdné. Také se nezobrazují tlačítka v levém sloupci tak, jak by se při zobrazené mapě měly ukazovat.

Netuší prosím někde, kde je problém? Neřešil někdo něco podobného? Už si na tom vylámali zuby v jednom servise a neví si s tím rady...

Předem díky za radu
Reklama

milosh
Administrátor

Re: display CID + CD70 navi - zobrazování map

Příspěvek od milosh »

Ze by to byl ten vadny kablik? Mel jsem neco podobneho ale nesla mi jen barevna mapa, jinak sipky atd vse ok, po propojeni kabelem to uz jede jak fik. Mam astru H ;)
Neo1tex

Příspěvek od Neo1tex »

No to je přesně můj problém. Vše jede, jen ta mapa ne... zkusím prověřit kabel a uvidím.
Díky

Další nápady? :-)
milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

Odkud jsi? V Liberci a Brne vim o opel mistrech co by ti to zkontrolovali 8-)
Neo1tex

Příspěvek od Neo1tex »

Tak na konec vyřešeno velmi jednoduše. Vypojení stávajícího displaye, napojení jiného, na tom to fungovalo, znovu zapojení stávajícího a bylo to. Jednoduchý jak facka... :-)
Odpovědět

Zpět na „VECTRA C – Autorádia + navigace + elektronika“