Mám Opel Vectra C Caravan, v něm barevný display CID, rádio CD70 navi, oboje propojené VGA kabelem. V mechanice originál CD navigace pro střední Evropu. Firmware rádia aktualizovaný na poslední verzi.
Problém je však v tom, že Display nezobrazuje mapu při navigaci. Navigace funguje perfektně, mluví, naviguje, ukazuje šipky... ale po přepnutí "dovnitř" navigace vidím jen prázdnou obrazovku - mapa nikde. Navigace naviguje, ale pokud jsem zrovna v audio nebo bc, popup okno, které se otevře, aby mi sdělilo nový směr je opět prázdné. Také se nezobrazují tlačítka v levém sloupci tak, jak by se při zobrazené mapě měly ukazovat.
Netuší prosím někde, kde je problém? Neřešil někdo něco podobného? Už si na tom vylámali zuby v jednom servise a neví si s tím rady...
Předem díky za radu
display CID + CD70 navi - zobrazování map
Moderátor: Moderátoři
- Reklama
Re: display CID + CD70 navi - zobrazování map
Ze by to byl ten vadny kablik? Mel jsem neco podobneho ale nesla mi jen barevna mapa, jinak sipky atd vse ok, po propojeni kabelem to uz jede jak fik. Mam astru H 

No to je přesně můj problém. Vše jede, jen ta mapa ne... zkusím prověřit kabel a uvidím.
Díky
Další nápady?
Díky
Další nápady?

Odkud jsi? V Liberci a Brne vim o opel mistrech co by ti to zkontrolovali 

Tak na konec vyřešeno velmi jednoduše. Vypojení stávajícího displaye, napojení jiného, na tom to fungovalo, znovu zapojení stávajícího a bylo to. Jednoduchý jak facka...