zkracení řadičky
Moderátor: Moderátoři
zkracení řadičky
Nekoukal jste nekdo na tohle? :
http://cgi.ebay.co.uk/Vauxhall-Opel-Cor ... 5feb6#shId
o 30% to zkrati radicku
vyjde to zhruba na 1000,- i s postovnym
prijde my ze Opel ma hrozny klacky a prece jenom kdyz jsem ridil pantatovo Volvo kterej ma radicku dlouhou snad 10 cm tak to bylo uplne o necem jinem.. )
takhle to vypada u Beckovy vectry
http://cgi.ebay.co.uk/Vauxhall-Opel-Cor ... 5feb6#shId
o 30% to zkrati radicku
vyjde to zhruba na 1000,- i s postovnym
prijde my ze Opel ma hrozny klacky a prece jenom kdyz jsem ridil pantatovo Volvo kterej ma radicku dlouhou snad 10 cm tak to bylo uplne o necem jinem.. )
takhle to vypada u Beckovy vectry
- Přílohy
-
- Vectra_B_black_6.jpg (93.2 KiB) Zobrazeno 6472 x
Radši čerpadlo u opela za 30 tis. než ukradené auto od koncernu VW.
- Reklama
-
Re: zkracení řadičky
Tohle nejspíš záleží na pohodlnosti a vkusu každého. Já jsem tedy spíše automatik, ale pokud bych měl manuál, asi bych o tom uvažoval, protože mi ty fofr klacky přijdou zbytečně velké a to i ovladač automatu. U manuální páky rozumím tomu, že délkou se snaží o to, aby bylo řazení pohodlné a co nejblíže volantu, u automatu je tohle zbytečné, přesto je volič zbytečně velký. Já bych do toho asi šel.
Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTI
(5/2006, 110kw, automat)EX Coupé - The Golden Queen of Majesty
GALERIE
GALERIE
prave , me prijdou hrozne dlouhy ...uz jsem o tom uvazovat prave kdyz jsem mel Vectru B , jenze tam nemeli na ten muj typ razeni....
jeste kdyz jsem u ty radicky da se vymenit palice za jinou? treba Opc nebo tu kulatou z faceliftu...???ta moje se rozpada...nevim jak je to prave s prstynkem u tech novejsich pak...
nekdo totiz prodava v anglii Opc paku a pise ze sedi na Astra H, Zafira B Vectra C 1 a 2
jeste kdyz jsem u ty radicky da se vymenit palice za jinou? treba Opc nebo tu kulatou z faceliftu...???ta moje se rozpada...nevim jak je to prave s prstynkem u tech novejsich pak...
nekdo totiz prodava v anglii Opc paku a pise ze sedi na Astra H, Zafira B Vectra C 1 a 2
- Přílohy
-
- !B)f8G9w!2k~$(KGrHqYOKm4EvyFnk,T3BMNv2dgRug~~_12.JPG (25.04 KiB) Zobrazeno 6471 x
-
- !CE-1GHgBmk~$(KGrHqJ,!kwE1K9r-Pn4BNTs5NpL1Q~~_12.JPG (36.73 KiB) Zobrazeno 6471 x
-
Háčková řadička je asi stejná, jako na VeCe po faceliftu, ale na tu před je jiná. Podle mě by to asi šlo nějak předělat a dát tam tu novější. Možná zrušit ten pojistný prstýnek nebo tak něco.
Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTI
GALERIE
GALERIE
OPC páka by šla určitě, ale asi s tím bude dost velká práce. Co sem koukal na ebay, tak řadička se prodává celá i s kulisou, základnou a manžetou. Ty řadičky, by měli být v tomto případě určitě záměnné, pokud vyměníš celou sestavu, napojují se jen táhla, takže je fuk jestli máš kroužek, nebo čudl, výstup by měl být stejný. Mě by se OPC řadička moc líbila, ale zatim mne odrazuje cena kolem 200 euro a náročnost montáže + třeba nějaké seřízení.
GTS
tojo,taky by se my libilo spoustu veci z opc ) akorat ta dostupnost je horsi.. smula ze nejsou nejaky kopirky za par slupek jako to mam soudruzi od Škodovek )
Na VC zkracovat řadičku? Neni už dost krátká? Osobně mi přijde normální, rozuměj bez potřeby zkracování. Kratší by snad už ani nešla a pokud jo, vypadala by asi dost divně
Insignia A Sports Tourer, Flex Ride, 4x4
Ex Vectra C, 1.8 16V (Z18XE), 2002
Ex Vectra C, 1.8 16V (Z18XE), 2002
a co stoji taka ista ale bez napisu OPC v opli?? viete to niekto??zaujimal sa o to niekto lebo mna to zacalo dost zaujimat...
musis ju kupit aj s kulisou inak budes musiet tu staru rezat,... keby niekto o nej vedel tajde vediet ja by som ju zobral.