ztrata oleje
Moderátor: Moderátoři
ztrata oleje
Ahoj,chtel bych se zeptat.Mam Astra F Caravan 1.6 16V rok 1998.Ma najeto 150tis.a asi po 500km musim dolit necelou 1 dcl.oleje.Poradi mi nekdo,kde je asi problem?? Dik
- Reklama
- Trdlo
- Kontaktovat uživatele:
Re: ztrata oleje
Pístní kroužky, nebo nětěsnost jinde.... I když s touto spotřebou jste stále ještě v normě.
Kecám do všeho, ale nerozumím ničemu!!!
Dekuju za odpoved. Ja tedy zaslechl,ze tento typ motoru ma v norme nejakou ztratu oleje,ale urcite ne tak markantni,jako mam ja.Jeste bych mel jednu...Pri volnobehu je slyset cvakani,jakoby od ventilu.Pri pridani plynu se ztraci.Kdosi mi rikal,ze je to ventil.hydraulika.Nemate s tim nejake zkusenosti?
Klepou ti hydr.zdvihátka.Mají za úkol seřizovat ventilovou vůli na nulu a ty tvoje to nedělají,takže tam vzniká vůle a klepou o palce vačky.paja píše:Dekuju za odpoved. Ja tedy zaslechl,ze tento typ motoru ma v norme nejakou ztratu oleje,ale urcite ne tak markantni,jako mam ja.Jeste bych mel jednu...Pri volnobehu je slyset cvakani,jakoby od ventilu.Pri pridani plynu se ztraci.Kdosi mi rikal,ze je to ventil.hydraulika.Nemate s tim nejake zkusenosti?