jo tak ale 2007 sa diametrelna odlisuje od predchodkine, ta uz sa podoba na auto jak zvonku tak zvnutraDeepblue píše:Tak jsem kámoša odchytil a donutil ho, aby se mnou projel vyhlídkovou jízdu v jeho Oktávce. Má mpi 1.6, r.v. myslím 2007,
Pomoc s výběrem auta
Moderátor: Moderátoři
Re: Pomoc s výběrem auta
CORSA B 1,0 12VCity 1999
MERIVA B , A14NEL turbo 120k COSMO r.v.2010
VECTRA C 1,8 16V rv.2003 (EX)
- Reklama
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
mám obavu že OI 2000 a OItour např 2007 se neliší ničím jiným než jen rokem výroby
v tom skodovackom oznaceni sa nevyznam,ale mam za to ze v 2007 sa uz vyrabala ta novsia verzia.......???
2000 2007
2000 2007
CORSA B 1,0 12VCity 1999
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
vyráběli se obě souběžně ale starší model pod označením TOUR
Kámoš měl už ten novější interiér, kupoval ji jako funglovku. A zas, posoudit to s ročníkem 2000 nemůžu, ale jak píšu, tak jízda byla spíš příjemnější, pokud byl znát tvrdý podvozek, tak s celkem i příjemným dopadem na tělo, kdy jsem to subjektivně nevnímal jako poskakování, ale spíš utlumené nerovnosti. Mě se až zas tak do deset let starý Oktávky nechce, to už spíš do VeBe cca rok 2002, za přibližně stejnou cenu. Hlavně nenarazit na dobytka, co auto jen ničil, pak ho naleštil a nějakýmu blbci prodal
ahoj, taky bych potřeboval pomoct, no měl jsem vybrané fáro škoda octavia ale když jsem si přečetl pár diskusí tak se začínám trochu bát? opravdu je to tam tak hrozné, nebo jsou lidé jen proti nim zaujatí? ono je taky pravda kdo by psal dobré zkušenosti, když si užívá auta co?
Čau panové, přidám názor na dovoz aut ze zahraničí. Určitě budu brát z DE, ale jedině od důvěryhodnýho dovozce.
Vozím auto na údržbu do http://www.rfauto.cz/, to je hodně důvěryhodnej podnik a ti spolupracují s dovozcem http://www.import-car.cz/. V RFAuto se jednoho dne poptám (dá-li bůh a moje peněženka) na zkušenost s tímhle dovozcem a pak si u Import-Car nechám svoje příští auto dovézt.
Vozím auto na údržbu do http://www.rfauto.cz/, to je hodně důvěryhodnej podnik a ti spolupracují s dovozcem http://www.import-car.cz/. V RFAuto se jednoho dne poptám (dá-li bůh a moje peněženka) na zkušenost s tímhle dovozcem a pak si u Import-Car nechám svoje příští auto dovézt.
Deepblue píše: Jo, tak pěkná je, ale může být taky kradená ve Francii s papírama dovoz z Německa. Čím víc pročítám handlování s auty, tím víc mám hlavu jak balón. Představ si, že to koupíš a pak při banální kontrole policií ti auto na místě zabví. To musí být velká sranda
Passat 3C 2007 zatím najeto 40 tkm
ex-Vectra B 2001 2.0 DTH najeto 100 tkm bez větších oprav
ex-Astra G 2001 1.8 92 kW najeto 130 tkm bez větších oprav
ex-Vectra B 1997 1.8 85 kW najeto 120 tkm bez větších oprav
ex-Vectra B 2001 2.0 DTH najeto 100 tkm bez větších oprav
ex-Astra G 2001 1.8 92 kW najeto 130 tkm bez větších oprav
ex-Vectra B 1997 1.8 85 kW najeto 120 tkm bez větších oprav
-
Zdravím
Chtěl bych poradit jestli je dobrá volba koupě Vectry B Caravan s motorizaci 2.5 V6,r.v 97 nalítano to má něco kolem 240tisíc.Takže když poreferujete budu rád.Hlavně závady u Opelu,pač každý má jiný názor a kde jinde se ptát než přímo u profíků .
Díky Piskot
Chtěl bych poradit jestli je dobrá volba koupě Vectry B Caravan s motorizaci 2.5 V6,r.v 97 nalítano to má něco kolem 240tisíc.Takže když poreferujete budu rád.Hlavně závady u Opelu,pač každý má jiný názor a kde jinde se ptát než přímo u profíků .
Díky Piskot
Do novějších O1 tour se dávali volanty z O2 a zrcátka z O2.. To byly asi nejviditelnější změny... Pak se ještě redukovali motory...
Fotky od jus jsou O1 před faceliftem (starý interiér) a O2 před faceliftem..
Fotky od jus jsou O1 před faceliftem (starý interiér) a O2 před faceliftem..
Můžete mi někdo prosím poradit, zda je dobré jít do Vectry B v kombi a jaký zvolit motor?
Mám momentálně Felicii, ale chtěl bych něco co je trošku výš, tak Vectra by mohla být ideál, ne?
Mám momentálně Felicii, ale chtěl bych něco co je trošku výš, tak Vectra by mohla být ideál, ne?