Moderátor: Moderátoři
Výparník je v strede dole za servonadržkou cez ventilátor ho nemôžeš vidieť ja ked dezinfikujem klimu tak vyparník robím cez trubku na odvod kondenzu z vyparníka používam penový čistič na klimu.Ta trubka (gumova hranatá hadička cca 4cmdlhá) trčí z deliacej priečky motor.priestoru za servonadržkou je tam obmedzený prístup ale da sa. Ja do nej narvem hadičku zo spreja na dezinfekciu a navalim tam až kym penu nevytlača von.A bacha na dezinfekciu výduchov nad radiom tam nedavam môže to zatiecť na konektory radia a problem na svete.godz píše:Bývají tam těsnící kroužky. V autě jsou spoje na klimatizaci "volné" kvůli otřesům. Würth nabízí pod číslem A0892 764 013 aditivum, který se dofoukne k chladivu a pokud po promíchání s chladivem zareaguje se vzduchem, změní konzistenci a tím utěsní nětěsnosti.. - princip funkce ve zkratce. Používáme to v práci a docela se to osvědčilo.
Mám na tebe ale dotaz. Nedávno sem se pustil do čištění klimatizace a za boha jsem nemohl najít výparník.. Je to ostuda, ale pylovej filtr jsem našel, ventilátor je hned za ním, ale někde bych tam čekal i výparník.. Ale nic. Kde ho tedy najdu?
Dík za odpověď.
Pod tímto číslem je Fluorescenční aditivum pro vyhledávání netěsností v chladících systémech-vodních!Würth nabízí pod číslem A0892 764 013 aditivum, který se dofoukne k chladivu a pokud po promíchání s chladivem zareaguje se vzduchem, změní konzistenci a tím utěsní nětěsnosti
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |