V: Interierové lišty Vectra C

Něco za něco

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud zde chcete mit firemní inzerát je nutné na vaše stránky umístit odkaz na náš web, jinak bude inzerát smazán.

Kód: Vybrat vše

<a href="http://www.opel-forum.cz" title="Opel forum a klub">Opel forum a klub</a>
antharis

V: Interierové lišty Vectra C

Příspěvek od antharis »

Měl by někdo zájem vyměnit interierové lišty z VeCe? Mám imitaci dřeva a vyměním za jiné :-) Foto zašlu zájemcům.
Vectra 1.9 CDTi 2005 / CD 30 MP3 / bi-xenon / 17" Irmscher Spectra Sport Line / Irmscher křídlo a maska
Reklama

Miro
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: V: Interierové lišty Vectra C

Příspěvek od Miro »

a nebylo by lepší je potáhnout do dekoru kterej by vyhovoval víc jak dřevo ;)
Pohřební služba ANUBIS - Vaše smrt naše živobytí.
peter.eu

Příspěvek od peter.eu »

jojo,samolepící tapata je dobrá věc,ani to nebude poznat a vybereš si přesně co chceš...
ex Vectra GTS 2.0T Elegance 129kW
Tigra TwinTop Design Edition 1.8 16V 92kW
Vectra C Caravan 1.9 CDTi 110kW Cosmo
Mike.S
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike.S »

tapeta je na prd, po čase se sloupne a je to pak hnus
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi

Actual car:
Obrázek
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
antharis

Příspěvek od antharis »

Původně jsem to chtěl potáhnout karbonem. Buď stříbrnou, nebo černou. Ale nejdřív chci zkusit virtual. Máte s tím někdo zkušenosti v interieru ? četl jsem že se to ve vedrech odlepuje a to mě trochu odrazuje..,
Vectra 1.9 CDTi 2005 / CD 30 MP3 / bi-xenon / 17" Irmscher Spectra Sport Line / Irmscher křídlo a maska
Kulich

Příspěvek od Kulich »

Mám klasicky stříbrné, vyměnit za dřevěné nechci, ale zajímalo by mně, jak se sundavají. Časem bych je chtěl stříknout do nějaké decentní barvy.
antharis

Příspěvek od antharis »

Normálně jen vycvakneš. Případně si pomož nějakym plastovym/kovovym šroubováčkem..
megabeda

Příspěvek od megabeda »

Vycvakneš jen ty co jsou součástí palubní desky, lišty ve dveřích jsou natvrdo spojené a zatavené do celého obložení. Takže tam je výměna problém........ :(
Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTI, Elegance, AFL - Bi-xenon, RDKS, DVD 90 NAVI, CID, PDC, UHP, AHS - originální nezávislé topení EBERSPÄCHER, DWA - Alarm s Dead Lock, Power Tailgate - elektické zavírání 5 dveří, Sklopné tažné zařízení ORIS, MKJ
antharis

Příspěvek od antharis »

Aha, tak ty sem zatím nezkoušel. Myslel sem, že sou stejně jako na palubce :( takže kvůli nim by se musel měnit celej tapec dveří
megabeda

Příspěvek od megabeda »

Bohužel je to tak, musel by jsi měnit komplet obložení dveří, na obrázku je vidět druhá strana, jak je to za tepla svařené.

Obrázek
Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTI, Elegance, AFL - Bi-xenon, RDKS, DVD 90 NAVI, CID, PDC, UHP, AHS - originální nezávislé topení EBERSPÄCHER, DWA - Alarm s Dead Lock, Power Tailgate - elektické zavírání 5 dveří, Sklopné tažné zařízení ORIS, MKJ
Odpovědět

Zpět na „Vyměním“