V: Interierové lišty Vectra C
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud zde chcete mit firemní inzerát je nutné na vaše stránky umístit odkaz na náš web, jinak bude inzerát smazán.
Pokud zde chcete mit firemní inzerát je nutné na vaše stránky umístit odkaz na náš web, jinak bude inzerát smazán.
Kód: Vybrat vše
<a href="http://www.opel-forum.cz" title="Opel forum a klub">Opel forum a klub</a>
V: Interierové lišty Vectra C
Měl by někdo zájem vyměnit interierové lišty z VeCe? Mám imitaci dřeva a vyměním za jiné Foto zašlu zájemcům.
Vectra 1.9 CDTi 2005 / CD 30 MP3 / bi-xenon / 17" Irmscher Spectra Sport Line / Irmscher křídlo a maska
- Reklama
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: V: Interierové lišty Vectra C
a nebylo by lepší je potáhnout do dekoru kterej by vyhovoval víc jak dřevo
Pohřební služba ANUBIS - Vaše smrt naše živobytí.
jojo,samolepící tapata je dobrá věc,ani to nebude poznat a vybereš si přesně co chceš...
ex Vectra GTS 2.0T Elegance 129kW
Tigra TwinTop Design Edition 1.8 16V 92kW
Vectra C Caravan 1.9 CDTi 110kW Cosmo
Tigra TwinTop Design Edition 1.8 16V 92kW
Vectra C Caravan 1.9 CDTi 110kW Cosmo
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
tapeta je na prd, po čase se sloupne a je to pak hnus
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Původně jsem to chtěl potáhnout karbonem. Buď stříbrnou, nebo černou. Ale nejdřív chci zkusit virtual. Máte s tím někdo zkušenosti v interieru ? četl jsem že se to ve vedrech odlepuje a to mě trochu odrazuje..,
Vectra 1.9 CDTi 2005 / CD 30 MP3 / bi-xenon / 17" Irmscher Spectra Sport Line / Irmscher křídlo a maska
Mám klasicky stříbrné, vyměnit za dřevěné nechci, ale zajímalo by mně, jak se sundavají. Časem bych je chtěl stříknout do nějaké decentní barvy.
Normálně jen vycvakneš. Případně si pomož nějakym plastovym/kovovym šroubováčkem..
Vycvakneš jen ty co jsou součástí palubní desky, lišty ve dveřích jsou natvrdo spojené a zatavené do celého obložení. Takže tam je výměna problém........
Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTI, Elegance, AFL - Bi-xenon, RDKS, DVD 90 NAVI, CID, PDC, UHP, AHS - originální nezávislé topení EBERSPÄCHER, DWA - Alarm s Dead Lock, Power Tailgate - elektické zavírání 5 dveří, Sklopné tažné zařízení ORIS, MKJ
Aha, tak ty sem zatím nezkoušel. Myslel sem, že sou stejně jako na palubce takže kvůli nim by se musel měnit celej tapec dveří
Bohužel je to tak, musel by jsi měnit komplet obložení dveří, na obrázku je vidět druhá strana, jak je to za tepla svařené.
Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTI, Elegance, AFL - Bi-xenon, RDKS, DVD 90 NAVI, CID, PDC, UHP, AHS - originální nezávislé topení EBERSPÄCHER, DWA - Alarm s Dead Lock, Power Tailgate - elektické zavírání 5 dveří, Sklopné tažné zařízení ORIS, MKJ