Automat když neřadíš manuálně tak jen tak neoblbneš.
Moderátor: Moderátoři
viktor píše:Takže chcem zhrnúť svoje poznatky s chiptuningom od BSR - už cez 2.mesiace reklamujem a stále čakám a čakám....
Moja Insignia 2,0CDTI mala 96kw, takže som sa rozhodol pre BSR - sám si to načipuješ a v prípade potreby vrátiš späť povodné nastavenie. Samotné načipovanie bezproblémov, ale hneď od prvých kilometrov auto medzi 1700-2300 otáčkami cukalo a cukalo. Zrýchlenie síce božské, nebyť toho nepravideľného chodu. Niekoľko telefonátov do centrály BSR - výmena filtru paliva a celého paliva, návšteva dealera BSR a potom mesiac čakanie na vyjadrenie z centrály vo Švédsku - celé to skončilo tým, že mi doporučili a to si nerobím srandu, aby som "včas preradil" eventuálne, aby som pridával pozvolna!!! Problém je asi v dvojhmotovom zotrvačníku (alebo čo, ja sa v tom nevyznám) a v prípade že se pokazí, čo je s vysokou pravdepodobnosťou, tak oprava bude stáť cca. 50tis.Kč. Takže auto som dal do povodného nastavenia a reklamujem......Už to bude mesiac, zatiaľ bez odozvy, opäť čakajú na vyjadrenie zo Švédska....Takže tak.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |