Termostat X20 XEV
Moderátor: Moderátoři
Termostat X20 XEV
ZDRC. je toto termostat?? tece mi z neho chladici kapalina a spatne mi to topi tak doufam ze po vymene to bude ok dik za info
uceny z nebe nespadl
- Reklama
Re: Termostat X20 XEV
je to termostat k topení
abych nedělal reklamu, píši jen cestu na stránkách jednoho známého prodejce ND
Úvodní stránka → Náhradní díly → OPEL → VECTRA B (36_) [09/95-04/02] → 2.0 i 16V (1998ccm/100kW/136HP) [10/95-09/00] → Chlazení, vytápění a klimatizace → okruh chlazení motoru → termostaty
abych nedělal reklamu, píši jen cestu na stránkách jednoho známého prodejce ND
Úvodní stránka → Náhradní díly → OPEL → VECTRA B (36_) [09/95-04/02] → 2.0 i 16V (1998ccm/100kW/136HP) [10/95-09/00] → Chlazení, vytápění a klimatizace → okruh chlazení motoru → termostaty
Když mi tento přepouštěcí ventil protékal,tak mi pomohlo ucpat ovládací podtlak. hadičku.Přestal téct a mohl jsem do výměny jezdit.Jen dočasné řešení...
ex VeB X18XE nyní Prase 3BG AVF 4motion
zdrc panove teplota na 80 stupnu a netopi to. jemne vlazny vzduch i pri nastaveni HI myslite ze je to tim termostatem ze tece??? dneska ho vymenim
dik za info
dik za info
uceny z nebe nespadl
jo, je ovládaný podtlakem, praskla ti v něm membrána. Vyměň to, přestane ti utíkat chladivo a budeš topit. Je to krám, co má zajistit rychlejší náběh provozní teploty chladiva pokud netopíš, normálně to většina aut aut vůbec nemá a chladivo jde do radiátoru topení stále.
Omega Caravan 2.2 (Z22XE) Elegance 2001
To nevím,odešel v létĕ.petrpanco píše:a topilo to????
ex VeB X18XE nyní Prase 3BG AVF 4motion
možnost je to zapojit napřímo, tedy vyřadit tento ventil a nechat to natvrdo téct do radiátoru, tak jak to má většina aut normálně v rámci malého chladicího okruhu. Paralelně to samé se řešilo v sekci omega, ale nic nového se tam nedočteš.
Omega Caravan 2.2 (Z22XE) Elegance 2001
termostat vymenen topi to o cosi lepe motor zahraty na 80 stupnu a pri nastaveni klimy na HI fouka cca 30-40 stupnu nevi nekdo proc???? diky za info a rady
uceny z nebe nespadl
- Peter Kuľha
- Kontaktovat uživatele:
Skontrolovat, podtlakovy ventil kurenia, a ci nie su vyskocene tiahla na kureni ktore ovladaju jednotlive klapky, hlavne pri spolujazdcovych nohach napravo pod krytom.
Začátkem Dubna se chystám do CZ, pokud by někdo něco chtěl ať píše. Budu tady http://www.pujcovnalodidunaj.cz/kemp-majdalena/
až do Srpna
až do Srpna