Prvně bych chtěl napsat, že jsem se nezbláznil a ani nemám v plánu něco takového v nejbližší době realizovat, jen mě tahle myšlenka hrozně zajímá. Pár dní už brouzdám po internetu a zkoumám, jestli a jak by to šlo udělat. Zjistil jsem, že Saab 9-3 z roku 2008 se dělá s pohonem všech kol a navíc je postavený na stejné platformě jako Vectra. Podle obrázků by měly nápravy být zaměnitelné. Co mě zajíma, je váš názor jestli to konstrukce Vectry zvládne, zda-li to bude mít pozitivní vliv na jízdní vlastnosti, případně co všechno by se asi muselo řešit (ideálně nápady jak by jste to řešili vy). Uvědomuju si, že pokud bych se do toho chtěl pustit tak to bude hodně drahá sranda, ovšem člověk nikdy neví, kdy mu náprava ze Saaba 9-3 XWD spadne do klína (

).
O čem jsem už tak trochu přemýšlel je samotný pohon zadní nápravy, hřídel by musela nejspíš vést tunelem místo výfukového potrubí. Hned je tu samozřejmě problém, kam s výfukem? Asi nejsložitější problém, který mě napadá je napojení hřídele na převodovku, tak nějak nevím, jak bych tohle řešil.
PS: Úmyslně jsem to dal do pokecu, nejde mi o konkrétní řešení, jen bych to chtěl prodiskutovat s lidma co mají víc zkušeností a umu než já

.