Nesvítí xenon
Moderátor: Moderátoři
Re: Nesvítí xenon
Plazivec, to musíš mít ruku jak Saxana já i s parkovačkama tam lámal ruku kdoví jak dlouho
Opel Vectra 2.2 DTI
Suzuki GSX-R 750 K7
Suzuki GSX-R 750 K7
- Reklama
už si to přesně nepamatuju, je to už rok a půl asi....ale mám dojem,že jsem musel oddělat část airboxu a na druhé straně povolit pojistkovku. Ale to si už nepamatuju, jestli to bylo tak nutné. Ruku jak saxana asi né s mýma 95 kg Chce to trpělivost
to si radsi vyndam to svetlo,nevim jak bych povoloval ty maly torxy od krytky vybojky
ex Vectra GTS 2.0T Elegance 129kW
Tigra TwinTop Design Edition 1.8 16V 92kW
Vectra C Caravan 1.9 CDTi 110kW Cosmo
Tigra TwinTop Design Edition 1.8 16V 92kW
Vectra C Caravan 1.9 CDTi 110kW Cosmo
Právě - jsou tam šrouby a není na ně vidět... Pokud to někdo dělá třikrát denně, tož už ví, kam přesně šáhnout, ale my, obyčejný lidi, radši vyndáme celý světlo...
W124 E320 R6 Coupé 1994
Mám VC rok 2006 a patici d1s výměna bez demontáže světel ale na straně jak je pojisťovka u baterky,tak masakr.Na druhé straně vyndat airbox.Sehnal jsem na aukru 2 ks za 2000 tis a byli to výbojky od osramu CB Intense-nejsilnější homologované výbojky na trhu.Svítivost 5000tis.Kelvinu.Světlo namodralé ale i při mlze dobře viditelné a nezkreslující ani v dešti.Domluvil jsem How
Opel Vectra combi 1.9 CDTI,110kw,r.v 2006,verze cosmo
Zdravím pánové,
jen tak přispěji trochu s aktuální zkušeností. Koupil jsem na netu
http://www.led-autozarovky.cz/led-autoz ... svetlometu
dvě žárovky Philips D2S 6000K (cena jedné z 1290,- zlevněno na 750,-). Žárovky svítili pěkně i večer, světlo spíše bílé. Když přišly z eshopu, podezřelé na nich bylo, že mají jen bílou krabičku, ale na patici vše jako u originálu, akorát za číslem 85122 bylo označení WX. Zavolal jsem si na zastoupení Philips a bylo mi řečeno, že se asi patrně jedná o fejk made in China, že to ještě prověří. No nečekal jsem , namontoval a spokojenost až do včera, když jedna zhasla, po 14 dnech!!! Zkusil jsem jinou a ta funguje. Samozřejmě bude reklamace a pošlu do obchodu obě zpět, neboť jsem dnes dostal vyjádření od Philipsu, že se jedná opravdu o padělky, kterých je na webu u nás i ve světě spousty. A jelikož může být některý z prodejců tak drzý, že je prodá i za vyšší cenu, dejte hlavně pozor, aby byla origo krabička. Toť otázka, kdy China vytiskne i obaly...
Chtěl jsem ušetřit ale na nepravém místě. Proto všechny varuji před koupí podobných kousků. Dávám sem i adresu
http://www.nejlepsiautozarovky.cz/xenony-d2s/c-1128/
je to autorizovaný prodejce Philips, tedy i jistota, že zde neprodávají padělky. A ceny jsou celkem dobré.
jen tak přispěji trochu s aktuální zkušeností. Koupil jsem na netu
http://www.led-autozarovky.cz/led-autoz ... svetlometu
dvě žárovky Philips D2S 6000K (cena jedné z 1290,- zlevněno na 750,-). Žárovky svítili pěkně i večer, světlo spíše bílé. Když přišly z eshopu, podezřelé na nich bylo, že mají jen bílou krabičku, ale na patici vše jako u originálu, akorát za číslem 85122 bylo označení WX. Zavolal jsem si na zastoupení Philips a bylo mi řečeno, že se asi patrně jedná o fejk made in China, že to ještě prověří. No nečekal jsem , namontoval a spokojenost až do včera, když jedna zhasla, po 14 dnech!!! Zkusil jsem jinou a ta funguje. Samozřejmě bude reklamace a pošlu do obchodu obě zpět, neboť jsem dnes dostal vyjádření od Philipsu, že se jedná opravdu o padělky, kterých je na webu u nás i ve světě spousty. A jelikož může být některý z prodejců tak drzý, že je prodá i za vyšší cenu, dejte hlavně pozor, aby byla origo krabička. Toť otázka, kdy China vytiskne i obaly...
Chtěl jsem ušetřit ale na nepravém místě. Proto všechny varuji před koupí podobných kousků. Dávám sem i adresu
http://www.nejlepsiautozarovky.cz/xenony-d2s/c-1128/
je to autorizovaný prodejce Philips, tedy i jistota, že zde neprodávají padělky. A ceny jsou celkem dobré.
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
a mona by si to měl přečíst pán co chce koupit výbojku za 200
Pohřební služba ANUBIS - Vaše smrt naše živobytí.
No já koupil a už rok spokojenost.
Vectra B,Z18XE,LPG,Diagnostika OP-COM+LPG Stag4
Mám v autě D1S china a naprostá spokojenost,rozdíl jsem vůbec žádný nepoznal...
Vectra C Caravan 1,9 CDTI 110Kw r.v.2007