LED žárovky do parkovaček
Moderátor: Moderátoři
Re: LED žárovky do parkovaček
Ahoj, už delší dobu požívám LED žárovky s canbus bez problému.
Nedávno jsem však zakoupil LED nové generace s čipem CREE, které mají 15x větší svítivost a spotřebu 3W a objevil se jiný problém.
Levá žárovka se po nastartování asi za 2 minuty vypne až do nového zasunutí klíčku a nastartování. Nepomohlo ani prohození žárovek z leva do prava, vždy se vypne pouze levá parkovačka. Údajně to dělá řídící jednotka ve světle (xenon). Neporadíte někdo, jak to vyřešit. Jinak svítí skvěle.
Nedávno jsem však zakoupil LED nové generace s čipem CREE, které mají 15x větší svítivost a spotřebu 3W a objevil se jiný problém.
Levá žárovka se po nastartování asi za 2 minuty vypne až do nového zasunutí klíčku a nastartování. Nepomohlo ani prohození žárovek z leva do prava, vždy se vypne pouze levá parkovačka. Údajně to dělá řídící jednotka ve světle (xenon). Neporadíte někdo, jak to vyřešit. Jinak svítí skvěle.
- Reklama
Mám v Omeze (xenony) namontované tyhle http://www.e-xenony.cz/patice-t10/cree- ... w--12-24v/ necelý rok, zhruba po půl roce levá začala dělat přesně to, co popisuješ, tož jsem ji vyměnil a (zatím) zase dobrý... A svítí opravdu dobře, používám je na denní svícení, i když se to nemá, ale zatím si nikdo nestěžoval...
W124 E320 R6 Coupé 1994
Díky. To jsou přesně ty žárovky, co mám.
Nechápu ale, že mi po prohození žárovek z levého do pravého světla opět vypne pouze levé.
Tak to asi nebude žárovkou?
Nechápu ale, že mi po prohození žárovek z levého do pravého světla opět vypne pouze levé.
Tak to asi nebude žárovkou?
Ahoj, bohužel ti poradit neumím ale jsou to hrozný pálky za ty parkovačky.. já mám tyhle http://www.autoshop24.cz/xenony/eshop/5 ... arovka-T10 a svítí krásně, ale co teď píšete o tech CREE mám zas dalšího brouka v hlavě
Opel Vectra 2.2 DTI
Suzuki GSX-R 750 K7
Suzuki GSX-R 750 K7
No každopádně jakmile k těm ledkám začnete strkat ty odpory, aby to nehlásilo chybu, tak v tu chvíli je to hlavní fuč... to jest nižší spotřeba...
Pokud vám tedy nejde jen o to mít ledku i když to pak žere stejně jako žárovka a má to nižší spektrum vyzařování...
Pokud vám tedy nejde jen o to mít ledku i když to pak žere stejně jako žárovka a má to nižší spektrum vyzařování...
Vectra 1.9 gts 110 KW na 18kách
Když máš xenony a dáš k tomu žárovku, tak je ta barevná kombinace hrozná.. Co jsem měl LEDky , tak sem je vyndal, protože mi v parkovačkách problikávaly i za jízdy - nepřišel sem na to proč. Na SPZ mi to dělala jen jedna. Takže momentálně jezdim s žárovkama. ty cree ledky máte s odporama nebo bez ?
Johhny5: tobě to svítí bez problikávání ? A problikává to po zhasnutí ?
Johhny5: tobě to svítí bez problikávání ? A problikává to po zhasnutí ?
Vectra 1.9 CDTi 2005 / CD 30 MP3 / bi-xenon / 17" Irmscher Spectra Sport Line / Irmscher křídlo a maska
Cree LEDky mám bez odporů, jen normálně nasazené a jedem...
W124 E320 R6 Coupé 1994
Tak to je taky zkusim snad to bude lepší jak ty s*ačky předtim sice efekt pěknej že to blikalo jak stroboskopy, ale čekal sem kdy mě zastavěj
Vectra 1.9 CDTi 2005 / CD 30 MP3 / bi-xenon / 17" Irmscher Spectra Sport Line / Irmscher křídlo a maska
Tak už jsem je konečně nandal až mě překvapil ten svit. trochu se bojim aby neoslňovaly dneska uvidim jak se budou chovat za jízdy, ale jinak naprostá spokojenost
Vyfotil jsem jen na rychlo ukázku. Auto je za*rany ja jetel
Vyfotil jsem jen na rychlo ukázku. Auto je za*rany ja jetel
Ahoj, já když mám světla rozsvícené, tak to svítí bez problikávání, ale jen je zhasnu, tak to začne blikat ale vypadá to hezky.. semtam mně to nahlásí, že je některá z nich prasklá, ale jen to potvrdim, tak to zmizí...
Opel Vectra 2.2 DTI
Suzuki GSX-R 750 K7
Suzuki GSX-R 750 K7