zdravim
prestaly mi sviti uplne zarovicky v tech tlacitkach napriklad odmlzovani okna nebo cyrkulace vzduchu v aute nebo klimatizace
ma to dve zarovicky jedna sviti porad a druha se rozsviti po aktivaci..ted mi nesviti ani ty po aktivaci...takze nvm jestli mam zaplou cyrkulaci nebo odmlzovani...a ve tme na to nevidim vubec..
rozebral sem to cely a nvm co je to za zarovicky...jestli se mi podari takovy sehnat a naletovat je tam nebo jestli prodavaj cely ty plastovy drzaky tech dvou zarovicek...
pokud nekdo vi presne o cem mluvim a ma zkusenosti pls poradte...
diky
zarovicky do palubkovejch tlacitek
Moderátor: Moderátoři
- Reklama
Re: zarovicky do palubkovejch tlacitek
Vím přesně o čem mluvíš, musel jsem měnit skoro všechny. Předělávat na LED se mi to nechtělo, takže jsem žárovky nakoupil v GESu. Někde mám docela dobrý návod na výměnu který jsem stahnul na netu. Kouknu po něm a pošlu ti ho. Počítej s tím že je to ale piplačka na mikropájku. Já si koupil ještě jednu sadu náhradních tlačítek ale tam budu muset taky asi polovinu žároviček povyměňovat.
Re: zarovicky do palubkovejch tlacitek
tsa to je strasny v nocej tlacitkach ty zarovicky nesvitej jo? mel sem si to nechat predelat od znamyho na ledky..abych za pul roku nemel zas v aute tmu...
tak ja mam tlacitka jenom dve ani nemam klimatizaci..a piplacka to byla teda to jo..3 zarovicky sem menil..kdybych jich mel vymenit treba 8 tak asi radsi koupim novy tlacitka
stejne si chci sehnat jinou vectru..sice je moje ted s novym motorem co nezere olej ale je to 16 a bez klimatizace...chci 18 v nejaky pekny vybave..a hledam shanim a nemuzu najit..me se tohle auto strasne libi takze si proste nekoupim asi jiny na novy nejsou penize
tak ja mam tlacitka jenom dve ani nemam klimatizaci..a piplacka to byla teda to jo..3 zarovicky sem menil..kdybych jich mel vymenit treba 8 tak asi radsi koupim novy tlacitka
stejne si chci sehnat jinou vectru..sice je moje ted s novym motorem co nezere olej ale je to 16 a bez klimatizace...chci 18 v nejaky pekny vybave..a hledam shanim a nemuzu najit..me se tohle auto strasne libi takze si proste nekoupim asi jiny na novy nejsou penize