poradte jestli je frontera to prave
Moderátor: Moderátoři
poradte jestli je frontera to prave
ahoj zaregistroval jsem se abych se poradil co koupit za auto. V rychlosti. mame chalupu v lete dostupna cimkoliv v zime bez sance jen kdyz je do 5 cm snehu. Moc tam v zime nejezdime spis ja,ale to je fuk. casto delam drevo a uz na to nestacim rukama i dkyz jsem mlady a tka zhanim nejakou 4 kolu za slusny prachy. osobne mam fabii v TDI a mam rad naftu,ale protoze mam sem tam benzin bokem bylo by dobre koupit benzinaka pripadne v LPG,protoze ocekavam spotrebu okolo 20 litriku. s autem najedu dejme tomu 500 km za rok v terenu a 1500 na silnici zbytek budu pouzivat fabku. takze si nechi kupovat karu za 100 tis,ktera stejne bude stat u chodniku po vetsinu casu. na druhou stranu nechci kupovat nivu nebo samuraje,protoze s takovym autem bych nevyjel ani do mesta jestli chapete chci at to auto trosku vypada a libi se mi. Samozrejme tuto otazku sem dal na vice forech a vsude pomlouvaji moje vybrana auta coz je kia sportage(overeno v terenu neskutecna pruchudnost aj s horsim vzorkem, subaru legacy taky sem vyjel co bylo potreba,ale silene drahe dily a 1,8micka chlastala i pri ekojizde 11l) dale frontera - z tech levnejsich aut se mi asi libi nejvic, mozna nissan terrano,ale nejak moc me nelaka, jinak landrovr a jeep je krasny,ale pripada mi to s mojim rozpoctem spis jako scifi:D japonci i vcetne teho nissanu jsou drahe na dily a drahe na porizeni,takze to asi enam smysl. chci investovat max 70 ale to uz musi byt fakt pekny vyservisovany auto idelane 35-55 tis. jednoduse receno co nejmin. STk vyresim chci at to neni znile a funguji pohonykterym skoro vubec nerozumim.
takze myslite,ze je frontera vhodna? jaky doporucite motor? jsou tam aj spolehlive nafty jako jsou terba u mercedesu 2,9 TD co je v sangyongu? co treba tohle? http://www.sauto.cz/osobni/detail/opel/ ... oFrom=list
rad bych i auto co am dostupne dily a relativne levne delam v autodilech,takze mam docela siroky moznosti,ale stejne i tak vim,ze na terenaky jsou to polozky tisicove za podvozkove dily a taky za gumy,proto bych radej takovy mensi jeep zadne obrovske drapaky obyc kola 15ctky dostupne ...
za kazdou radu diky
takze myslite,ze je frontera vhodna? jaky doporucite motor? jsou tam aj spolehlive nafty jako jsou terba u mercedesu 2,9 TD co je v sangyongu? co treba tohle? http://www.sauto.cz/osobni/detail/opel/ ... oFrom=list
rad bych i auto co am dostupne dily a relativne levne delam v autodilech,takze mam docela siroky moznosti,ale stejne i tak vim,ze na terenaky jsou to polozky tisicove za podvozkove dily a taky za gumy,proto bych radej takovy mensi jeep zadne obrovske drapaky obyc kola 15ctky dostupne ...
za kazdou radu diky
- Reklama
Re: poradte jestli je frontera to prave
jestli máš chalupu, tak než fronteru bych ti doporučil ladu nivu.skvělé auto do terénu.minimální poruchovost je to fakt ruský drzak.dodnes jezdí lesnici v těchto autech a když jsem měl jednou možnost se sním svézt na česko-slovenské hranici tak je to fakt auto na lesní cesty;-)domluvil jsem how:-)
Opel Vectra combi 1.9 CDTI,110kw,r.v 2006,verze cosmo
jeep007: Jen navážu na fencu - pro to, co jsi tu napsal, že potřebuješ, bych ti taky doporučil Nivu anebo klidně toho samuraje - zrovna tyhle auta nechceš, protože je nejspíš vůbec neznáš. Jinak si spíš myslím, že nevíš, co chceš a hledáš někde, kde je to (pro tvou potřebu) úplně zbytečný...
W124 E320 R6 Coupé 1994
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
a když už fronteru B tak s 3,2 to je japonskej motor
Pohřební služba ANUBIS - Vaše smrt naše živobytí.
Chtít od dieselu ve Fronteře za 70 tisíc spolehlivost Mercedesu 2,9 TD je docela úlet.
http://www.opeldilybrno.cz info@opeldilybrno.cz
diagnostika TECH 2, prodej použitých i nových dílů Astra G,H Zafira A,B Vectra C Signum
tel: 777620300 nebo 777620301
diagnostika TECH 2, prodej použitých i nových dílů Astra G,H Zafira A,B Vectra C Signum
tel: 777620300 nebo 777620301
ja nevim jestli sem to psal,ale chci to auto aj do mesta,takze s takovym strojem fakt jezdit nebudu staci mi,ze v p206 v praci nemam posilovac natos to na terenich gumach tocit nekde na asfaltu.
bavme se spis ciste o frontere jak dily jak poruchovost,diagnostika atd. pak treba neco jinyho divam s estale na jeep,ale dily malo dostupne jedine objednat z ameriky ci specializovane firmy,ktere to maji draze vidim podle fitru treba ja koupim filtr za 120 kc a oni ho nabizeji v jine znacce,ale za 430
bavme se spis ciste o frontere jak dily jak poruchovost,diagnostika atd. pak treba neco jinyho divam s estale na jeep,ale dily malo dostupne jedine objednat z ameriky ci specializovane firmy,ktere to maji draze vidim podle fitru treba ja koupim filtr za 120 kc a oni ho nabizeji v jine znacce,ale za 430
tak mam rozjednane 2 frontery v benzinu 2,4 myslim,ze spolehlivy motor a dily za hubicku. nejvic s ebojim samotneho pohonu 4X4,takze vsceh tech prevodovek,rzvodovek, uzaverek. jinak si myslim,ze frontera ma celkem dostupne a levne dily narozdil od nissanu,jeepu,landroveru atd,proste v rpaci mi chlapi rekli jestli sme se psoral,ze si mam na to neco zkusit sehnat ,ze tma nekdo zhanel brzdovej valec a ani hovno:D a nasli mi nissan terrano,ze to je spolehlivy drzak. ja se podival a na nissan stal prave brzdovy valec 4500 za moji nakupku a nakupka valec u frontery?:D 740 kc levnejsi jak na osobak,takze japonca fakt ne to uz radej ten landrover nebo jeep.
- m.artty
- Kontaktovat uživatele:
Ona Frontera je v podestatě taky japonec - Isuzu Mu.
to ja vim a ma nektere motory isuzu stejne jako corsa,vctra,astra apod ,ale ja to myslel ,tak,ze dily na hondu,mitsubishy,nissan,toyota je silenost. fakt delam v autodilech a vim o cme mluvim navic vyvedavam dily i z origo servisu prave 99% japonce a to jsou palky neskutecny horsi jak na mercedes
už ses rozhodl a vlastně jsi ani naši radu nepotřeboval.v každém případě ať slouží chlape;-)
Opel Vectra combi 1.9 CDTI,110kw,r.v 2006,verze cosmo