Zapalovací kabely, pořadí?
Moderátor: Moderátoři
Zapalovací kabely, pořadí?
Zdravím, chlapi jak mám zapojit zapalovací kabely na vectra b 2.0 16V 100kw?Jak se to počítá u svíček?První je od rozvodů?A na cívce je u jedné zástrčky takovej výstupek, to je asi jednička?Já už jsem ve slepé uličce.Zkoušel je zapojit třikrát, pokaždý jinak a auto normálně jede, až jsem z toho zmatenej a nechci to mít nějak jinak než to má být, díky všem za radu.
- Reklama
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zapalovací kabely, pořadí?
to je uplně jednoduchý zapojují se podle délky
Pohřební služba ANUBIS - Vaše smrt naše živobytí.
Tak tady to podle délky nejde, jelikož to můžu zapojit třemi různýmy způsoby a pokaždý to jede.
Chlapi, kdo máte Vectru B GT 2.0 16V 100kW X20XEV, můžete se mi prosím podívat, jak máte zapojené ty zapalovací kabely do té cívky?Já už jsem je asi třikrát zapojil, auto jede ale není to jak to jelo.Jednou jsem jí fakt nakládal, asi před čtrnácti dny a jela úplně jinak.Dnes jsem odpojil kabely a nevím jak s nimi zpátky A omezovač mi spíná při 4500 otáčkách, to nikdy neudělala.Neumím je prostě zapojit správně, tak jsem to i vyfotil.Díky za radu.
No pokud ti nepomohla super rada s délkou kabelů,tak googluj. Je to ono?
Vectra B,Z18XE,LPG,Diagnostika OP-COM+LPG Stag4
vectra11: Tenhle obrázek Jirkovi nepomůže... Jednak jeden motor je napříč a druhej podél a druhak Jirka má přece všecky kabely černý...
W124 E320 R6 Coupé 1994
vectra11: Díky za radu, googlil jsem, ale nic jsem nenašel.A když už jsem něco našel, šlo o rozpory, někdo psal pořadí 1,3,4,2, jiný zase 1,4,2,3 tak pak si z toho má člověk něco vylosovat.A co se týká rady s délkou kabelů, to mi bylo prd platný, když jsem psal, že nevím kde je na cívce jednička, ale Colommbo je nejspíš obr mazák a všichni jsou u něj talpy.Díky moc za fotku
Colommbo:Já fakt nevím, co bylo tak těžký pochopit na tom, že to podle délky nezapojím.Já jsem tady opravdu za každou radu vděčnej a takový týpci co si myslej že jsou chytřejší než google, což je zjevně Tvůj případ, protože si nejspíš automechanik nebo to prostě ovládáš, od takových o poznámky na stupni debility fakt nemám zájem, tak mě příště nějakého motoru napříč a černých kabelů ušetři, děkuju.Jestli si libuješ v tom že z lidí děláš blbce tak prosím, je to každého věc.Já jsem položil otázku jasně, neptal jsem se jestli lze zapojit kabely podle délky, ptal jsem se kde je jednička na motoru a na cívce a směr číslování.Tak kdo je tedy mimo mísu???
Milý Jirko, z mé strany to bylo myšleno jen a pouze jako legrace a to ještě spíše ve směru ke kolegovi vectra11... Pokud jsi ty sám můj přípodotek pochopil jinak a vztáhl jej na sebe, velmi a upřímně se ti omlouvám, nemám ani v nejmenším zájem dělat blbce z někoho jiného, snad jen s výjimkou člověka, jenž si o to v podstatě sám řekne, což ale dozajista není tenhle (a tvůj) případ. Nikdo učený z nebe nespadl a chybu, že si při demontáži kabely neoznačí, může udělat každý a tahle a jim podobná fóra, jež celkem rád navštěvuju, nám všem pomáhají. Automechanik ani motorář nejsem, jen se trochu motám kolem aut a Oplů obzvlášť a pokud něco náhodou vím, tož povím. Opravdu jsem ti nechtěl zkazit den, nezlob se na mě, nicméně neodsuzuj mě, prosím, neznáš mě...
W124 E320 R6 Coupé 1994
V pohodě, já Tě neodsuzuji, napsal jsem jen svůj názor to je celý.A den si mi nezkazil a i kdyby si to myslel vážně, stejně bych si ho zkazit nenechal .Možná má reakce taky nebyla z nejlepších, ale když nešlape auto jak má a člověk k němu má vztah, tak mu asi každá sranda přijde "divná".Kabely už jsem zapojil, akorát mi spíná omezovač otáček při 4500 otáčkách, tak kdyby jsi náhodou věděl čím by to mohlo být, díky za radu.Nikdy mi to nedělalo.