Podle toho co jsem se zde i jinde na forech dočetl to udělat jde, našel jsem i návod na dodělání velkého PC http://www.vectra-c.wbl.sk/VYMENA-TID-za-MID-s-BC-.html
Stejně bych ale raději zajel za někým kdo by mi řekl přesně co mám sehnat, čeho se vyvarovat při koupi a pak by mi to třeba i namontoval, samozřejmě né zadarmo, dneska už to tak nefunguje. věřím tomu že tu jsou odborníci co to zvládnou. Já sice jelito nejsem ale přece jen tomu autu moc nerozumím, nemám ho dlouho. Chci se mu věnovat.
Jinak o palubáku tady už raději psát nebudu, nechci v tom dělat binec je do diskuze o tempomatu. Když tak SZ.
tempomat
Moderátor: Moderátoři
Re: tempomat
Vectra GTS Z18XE
- Reklama
To sem te spatne pochopil,sem netusil ze chces menit displej To zas tak velkej problem nebude...
ex Vectra GTS 2.0T Elegance 129kW
Tigra TwinTop Design Edition 1.8 16V 92kW
Vectra C Caravan 1.9 CDTi 110kW Cosmo
Jo táák trochu jsem si říkal že je mi to divné... co že s tím má rádio...
Snad to problém nebude no... Nejdůležitější je sehnat komponenty
Snad to problém nebude no... Nejdůležitější je sehnat komponenty
Vectra GTS Z18XE
Ty displeje se ale snad nejak lisej podle tech kodu co maj na zadni strane,podle toho jestli mas dualni klimu nebo normalni.Vim ze sem tohle nekde zaslech kdysi.Chtelo by to radu od nekoho znalejsiho....
ex Vectra GTS 2.0T Elegance 129kW
Jojo dám na to pozor. Mám normální klimu. Tuším že vím koho se tu zeptat. Uvidím jak se povede, pak tu poreferuji co a jak.. zatím je to ale pasé, musím koupit kola... Rád bych kola origo GTS ale sedmnáctky nevím nevím, docela to prý zvedne spotřebu...
Vectra GTS Z18XE
Tak už mám tempomat v autě. Chvilku to trvalo ale je to dobrá věc. Novou packu a spojkový spínač mi namontovali u Opla plus diagnostika. Celkem 2300 kč. I kontrolka mi svítí. Kilometry v řídící jednotce přibližně seděly tak jsem spokojený. Jen jsem si všiml že při odjezdu domů mi přibylo trochu paliva na budíku. Před příjezdem mi skoro svítila rezerva. Je možné že ten soft zároveň nějak zkalibroval budíky?
Vectra GTS Z18XE
Opel Vectra C Caravan 1,9CDTI, 110kW