mattonecz píše:měl sem to samý. stačí zhasnout auto na pár minut. kdyby se to mělo opakovat pojedu do servisu.mist29 píše:Ahoj,mam jeden příspěvek k nestandartnímu chováni IntelliLink R4.0.Po včasném ranním nastartováni začalo rádio hrát velice potichu jako by zastřeně a uplně bez basů.Zároveň při zapnutí směrovek docházelo k rušení.Vypnutí a nasledný start motoru nepomohl.Po parkováni asi 3 hodiny na sluníčku vše zmizelo a už se neopakovalo.Dodavam že v noci bylo 5-6 stupňu a nepršelo.U Opla mi bylo řečeno ať sleduju a hlásim.Nejvic mi vadí že závada sama zmizela a nevím co to bylo.Pokud se někomu stalo něco podobného podělte se o poznatky.
na UK foru psali že o tom v opelu vědí a bude na to oprava v září tak uvidíme
Niečo podobné začalo mne robiť. Po dovolenke (auto stálo asi 5 dní) som išiel a stanice strácali signál, miestami až úplne do ticha. Po opätovnom naštartovaní problém zostáva. Pri automatickom naladení staníc, mi nájde tak max 2 a aj tie vypadávajú. Tento problém mi trvá už týždeň. Bol som v servise, kde mi povedali, že sa jedná o softvérovú chybu a musím čakať na nový. Ten može byť až v roku 2017.