Pneu k financování OPEL
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
Re: Pneu k financování OPEL
Mne dali povinnú výbavu a to že prihlásia vozidlo a vybavia ŠPZ namiesto mňa..
Auto mi má prísť na letných a tak som sa bol teraz pýtať na zimné pneumatiky u nich a ponúkli mi za "akciovú cenu" Bridgestony.. S ich 50% zľavou to vychádza drahšie ako keď ich kúpim cez internet
Auto mi má prísť na letných a tak som sa bol teraz pýtať na zimné pneumatiky u nich a ponúkli mi za "akciovú cenu" Bridgestony.. S ich 50% zľavou to vychádza drahšie ako keď ich kúpim cez internet
Opel Astra K ST, 1,4T 110 kW, MY17
- Reklama
ja som dostal 16,38% pri platbe v hotovosti + strešný nosič, gumové koberce a povinna výbava… gumy som nedostal….pete93 píše:btw dostal nekdo neco free od dealera pri platbe v hotovosti na ico krom 15% slevy?
Opel astra K ST inovation 1,4 150k, čierna metalíza, sada inovace(led matrix a navigácia…) , zimná sada 2, funkčná sada pre zadné sedadlá, fleetova zľava 16,38%(3909€)…
Ak robíte fo firmách čo robia pre automotive - pýtajte si zlavu aj za toto ja som dostal zato že robím vo firme čo robí turba nejakých 270€ zlavu za čo som si dal hmlovky listy a šturkturované kolesá - cena tak ako vidíte auto bola 13150€ plus som si ju vylepšíl o folie 90€ a alu kolesá 320€palah píše:ja som dostal 16,38% pri platbe v hotovosti + strešný nosič, gumové koberce a povinna výbava… gumy som nedostal….pete93 píše:btw dostal nekdo neco free od dealera pri platbe v hotovosti na ico krom 15% slevy?
ASTRA K 1,4i 74kw Enjoy
Sleva byla i hopla z opla do opla
Opel Astra K enjoy 1,4 74kw, Red Power + mlhovky+ park.sensory
áno aj ja som mal tzv. Fleetovú zlavu, partnerská firma oplu… preto zľava tých 16,38%.…pepojoky píše:Ak robíte fo firmách čo robia pre automotive - pýtajte si zlavu aj za toto ja som dostal zato že robím vo firme čo robí turba nejakých 270€ zlavu za čo som si dal hmlovky listy a šturkturované kolesá - cena tak ako vidíte auto bola 13150€ plus som si ju vylepšíl o folie 90€ a alu kolesá 320€palah píše:ja som dostal 16,38% pri platbe v hotovosti + strešný nosič, gumové koberce a povinna výbava… gumy som nedostal….pete93 píše:btw dostal nekdo neco free od dealera pri platbe v hotovosti na ico krom 15% slevy?
Opel astra K ST inovation 1,4 150k, čierna metalíza, sada inovace(led matrix a navigácia…) , zimná sada 2, funkčná sada pre zadné sedadlá, fleetova zľava 16,38%(3909€)…
Po dotazu na dealera na jinou značku zimních pneu než KLEBER (ty byly k Opel finance zdarma), mi nabídl 4x Continental TS 860 ale s doplatkem 4000,-
no to se asi stejně vyplatídawe333 píše:Po dotazu na dealera na jinou značku zimních pneu než KLEBER (ty byly k Opel finance zdarma), mi nabídl 4x Continental TS 860 ale s doplatkem 4000,-
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
-
dawe333 píše:Po dotazu na dealera na jinou značku zimních pneu než KLEBER (ty byly k Opel finance zdarma), mi nabídl 4x Continental TS 860 ale s doplatkem 4000,-
Rozhodni sa podľa toho v akých zimných podmienkach jazdíš a akým štýlom
Tak nakonec dorazila od dealera Opel Morava dopřesňující nabídka. K financování Opel Finance 4x Continental Winter Contact 16" TS 860 --- BEZ DOPLATKU! No ono to přece jenom půjde... (původně pouze pneu Kleber, následně Continental TS 860 ale s 4000,- doplatkem)
Pneu k financování OPEL
Hlavně si spocitej, aby nebyly ty gumy, při financování OPEL, moc drahé.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Astra K 1.4T 92kW innovation v plné palbě, NAVI900, bez AGR...
Antara 2.2
Omega 2.0
Antara 2.2
Omega 2.0