Auto mi má prísť na letných a tak som sa bol teraz pýtať na zimné pneumatiky u nich a ponúkli mi za "akciovú cenu" Bridgestony.. S ich 50% zľavou to vychádza drahšie ako keď ich kúpim cez internet

Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
ja som dostal 16,38% pri platbe v hotovosti + strešný nosič, gumové koberce a povinna výbava… gumy som nedostal….pete93 píše:btw dostal nekdo neco free od dealera pri platbe v hotovosti na ico krom 15% slevy?
Ak robíte fo firmách čo robia pre automotive - pýtajte si zlavu aj za toto ja som dostal zato že robím vo firme čo robí turba nejakých 270€ zlavu za čo som si dal hmlovky listy a šturkturované kolesá - cena tak ako vidíte auto bola 13150€ plus som si ju vylepšíl o folie 90€ a alu kolesá 320€palah píše:ja som dostal 16,38% pri platbe v hotovosti + strešný nosič, gumové koberce a povinna výbava… gumy som nedostal….pete93 píše:btw dostal nekdo neco free od dealera pri platbe v hotovosti na ico krom 15% slevy?
áno aj ja som mal tzv. Fleetovú zlavu, partnerská firma oplu… preto zľava tých 16,38%.…pepojoky píše:Ak robíte fo firmách čo robia pre automotive - pýtajte si zlavu aj za toto ja som dostal zato že robím vo firme čo robí turba nejakých 270€ zlavu za čo som si dal hmlovky listy a šturkturované kolesá - cena tak ako vidíte auto bola 13150€ plus som si ju vylepšíl o folie 90€ a alu kolesá 320€palah píše:ja som dostal 16,38% pri platbe v hotovosti + strešný nosič, gumové koberce a povinna výbava… gumy som nedostal….pete93 píše:btw dostal nekdo neco free od dealera pri platbe v hotovosti na ico krom 15% slevy?
no to se asi stejně vyplatídawe333 píše:Po dotazu na dealera na jinou značku zimních pneu než KLEBER (ty byly k Opel finance zdarma), mi nabídl 4x Continental TS 860 ale s doplatkem 4000,-
dawe333 píše:Po dotazu na dealera na jinou značku zimních pneu než KLEBER (ty byly k Opel finance zdarma), mi nabídl 4x Continental TS 860 ale s doplatkem 4000,-
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |