103kW som mal v predch. Merive, 60t km v pohode, akurát občas pri zaťažení zazvonili ventily alebo čapy - neviem v rozmedzí 2000-2700 ot./min. Na novej Merive s tým istým motorom to zatiaľ nerobí - 9t kmZralok píše:A jen dotaz 1,4T 88kW a 103kW co jsou v Zafiře a Merivě a ten silnější dávají i do Mokky X na to cukání netrpí? Nějak jsem to nehledal ale tady určitě vědět budete.
trhnutie pri akceleracii
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
Re: trhnutie pri akceleracii
- Reklama
Škoda že ty motory 88kW a 103kW nedávají i do Astry. Uvidíme co bude v nabídce za cca rok kdy zvažuji vyměnit auto za nové. Jakou máš na té Merivě s tím motorem spotřebu?
je to motor s nepriamym vstrekovaním a spotreba je vyššia odhadujem tak o 0,7-0,5l oproti 1,4T 92-110kW.
Meriva je ťažšie auto s väčším odporom a tabuľkovú úplnú spotrebu se vším všudy mám 8,0l/100km - 70% dialnice 130km/h GPS
Meriva je ťažšie auto s väčším odporom a tabuľkovú úplnú spotrebu se vším všudy mám 8,0l/100km - 70% dialnice 130km/h GPS
Tak mám velice špatné zprávy na německém foru přišli s tím ,že Opel neví co s tím má dělat protože to zase podle nich klasicky nic neukazuje na diagnostice takže podle nich se má normálně jezdit a když se to podělá,tak se pak asi jako v případě Petr25 vymění motor nebo nevím.Prostě Opel neví co s tím.
Opel Astra vybava Dynamic 1,4 92kw plus nějaké kravinky.
Opel vi co s tim. Je to jen o penezich. Pokud by udelali svolavacku a vsem vytahovali z auta motory a menili pisty, pak brousili hlavy atd. tak by je to asi nevyslo zrovna levne. Tahle si pockaji az komu se to rozpadne a tem par jedincum to opravi.
A pověst? Kdyz zadnou nemas, tak zadnou neztratis.....
A pověst? Kdyz zadnou nemas, tak zadnou neztratis.....
Opel Astra K 1.4Turbo 92kw Innovation
takze jazdit jazdit jazdit a nesetrit. ak sa nic neudeje tak ok, ak sa poserie tak sa opel postara...... ale pre nich urcite lacnejsie ako zvolat vsetkych (a mozno vo vacsine pripadov aj "dochodcovskych" soferov ktori ani netusia ze je takyto problem)
u mna zatial 1500 km a dnes sa mi podarilo na jednotku vytocit na skoro 4000 ot
u mna zatial 1500 km a dnes sa mi podarilo na jednotku vytocit na skoro 4000 ot
Opel Astra K ST 1,4 Innovation + nejake tie drobnosti :)
Tak zase se k tomu chovat prasacky taky neni cesta. Prece jen to neni jenom o pistech. Mas 2 roky cas na reseni problemu. Do te doby se muze Opel treba nekam pohnout
to nie, ziadne prasaciny nasilu. aj to dnes bola skor nepozornost ako zamer
Opel Astra K ST 1,4 Innovation + nejake tie drobnosti :)
já to točím běžně k 6ti tisícům, jen ať se motor snaží. a rozsype. stejně to nejlíp jede až od 4tis
mechanik mi ráno řekl že to podtáčím.. a to sem neměl pod 2000ot.
prý když při 2300ot dám plný tak je to moje chyba. a když to cuká a dělá pazvuky ve 3tis tak to je taky podtáčení
mechanik mi ráno řekl že to podtáčím.. a to sem neměl pod 2000ot.
prý když při 2300ot dám plný tak je to moje chyba. a když to cuká a dělá pazvuky ve 3tis tak to je taky podtáčení
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
2000 otacek rozhodne neni podtocenej motor. Kolik mas jako tocit? 4000 a jezdit za 12l?