trhnutie pri akceleracii
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
Re: trhnutie pri akceleracii
hele a co to protáhnout E85?? mě to od karbonu na Géčku pomohlo.
Astra G -1,6 SZR, prostě Barča
Astra K - 1,6 CDTI (81kW) Innovation
Astra K - 1,6 CDTI (81kW) Innovation
- Reklama
-
palah vlozil dobrej clanek..problem asi bude vazne tento,ale zas ja mam najeto cca 4500km a auto uz cuka od zacatku takze by bylo zvlastni kdyz uz by za tim stal karbon..ve clanku pisou ze lepsim benzinem s aditivama si clovek nepomuze protoze je to vstrikovano do valce a ne na saci ventil,ale pod clankem zas pisou ze predejit se da lepsim palivem s aditivama,tak si vyber...olej asi bude znamenat vic nez si kdo mysli,tak uvidime..a co se tyce aditiv tak zatim jedine co funguje je millers a jejich pripravek na odstraneni karbonu..mam ho uz doma tak ho co nejdrive vyuziju,kolega uz dal a problem s cukanim a kovovymi zvuky zmizel..
jeste jeden poznatek co jsem si vsiml je ten ze dexos2 obsahuje siru a hlavne v clanku psali ze pro tyto motory se musi pouzivat oleje bez obsahu siry!!ze by ale tohle pri vyrobe nikdo neresil???
jeste jeden poznatek co jsem si vsiml je ten ze dexos2 obsahuje siru a hlavne v clanku psali ze pro tyto motory se musi pouzivat oleje bez obsahu siry!!ze by ale tohle pri vyrobe nikdo neresil???
Opel astra K 1.4turbo 110kw..dynamic..led matrix,navi,18bicolor atd..
Haluz že ja napríklad mením olej po max 12 000 km, teraz tam lejem len viacoktánový benzín, dokonca som začal do viacoktánového pridávať aj Millers aditívum a cuká to stále
-
https://www.pipaoils.cz/produkty/aditiv ... aner-250ml
zkus tohle..kamos zkusil pry funguje..ja ho mam taky uz doma a co nejdrive zkusim..
zkus tohle..kamos zkusil pry funguje..ja ho mam taky uz doma a co nejdrive zkusim..
Opel astra K 1.4turbo 110kw..dynamic..led matrix,navi,18bicolor atd..
- yggdrasilsk
neviem mne to na 100 oktan necuka ani nevydava kovove zvuky, pod dvoch nadrziach 95 plus millers som dal 100oktan a ide super, dam dalsiu 100ku slovnaft a uvidime. Inak ten cistic vstrekov mam doma tiez len s nim udajne treba opatrne...skusim aj ten neskor. Snazim sa pri predbiehani podradovat na 4ku, ale dnes som predbiehal 3krat an 6tke z 95 na 120 a pohoda...fakt neviem.
VW Golf 6 Variant 1.6 TDi
Opel Astra-K ST Inovation 1.4T už doma
Opel Astra-K ST Inovation 1.4T už doma
Jestli tam ten karbon už je tak se ho těžko zbavuje asi no.. zkus jet 200+ 10minut v kusejozuo píše:Haluz že ja napríklad mením olej po max 12 000 km, teraz tam lejem len viacoktánový benzín, dokonca som začal do viacoktánového pridávať aj Millers aditívum a cuká to stále
Se stooktanem
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
Chlapy už sme su tu raz o tom bavyli. Nepomohli by nam nejaké super dobré sviečky aby došlo k dokonalejšemu zhoreniu paliva a možno aj k výpáleniu už naneseného karbonu.
DENSSO Iridium Power alebo NGK? Neviem ale čo by na to povedal nejaký odborník?
OPEL ASTRA 1,4 Turbo, 150k - r.v. 2015
trhnutie pri akceleracii
200+ neviem kde by som roztiahol u nas na taku dobu bez pokuty ... inak som zvedavy ako dopadne tvoje auto a ci to problem odstrani. Ak ano v Opli budem kazdy den myslim aby to riesilimattonecz píše:Jestli tam ten karbon už je tak se ho těžko zbavuje asi no.. zkus jet 200+ 10minut v kusejozuo píše:Haluz že ja napríklad mením olej po max 12 000 km, teraz tam lejem len viacoktánový benzín, dokonca som začal do viacoktánového pridávať aj Millers aditívum a cuká to stále
Se stooktanem
Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
Kde je vule tam je cesta
Jojo ja psal rok maily do Opelu nez sem je donutil neco delat...
Jojo ja psal rok maily do Opelu nez sem je donutil neco delat...
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
NGK su tam uz od vyroby a su aj v Jcku, TSI, EB,.... takze tymi to nebude. Napr u THP je karbonovanie sposobene konstrukciou motora. BMW si svoje motory upravilo a od nejakeho roku uz nekarbonuju. Najvykonejsi THP, ktory je v Peugeote RCZ ma tiez HW upravy proti karbonovaniu, no tie slabsie karbonuju veselo dalej. Tie upravy si uz presne nepamatam, ale vyslim, ze povodne tam bol variabilny zdvyh ventilov iba na jednej strane, potom pridali aj druhu stranu, cim sa zmenilo virenie zmesy a recyrkulacia spalin a prestali sa usadzovat nanosy na valcoch/piestoch a ventiloch.Peto píše:Chlapy už sme su tu raz o tom bavyli. Nepomohli by nam nejaké super dobré sviečky aby došlo k dokonalejšemu zhoreniu paliva a možno aj k výpáleniu už naneseného karbonu.
Je tu niekto, kto jazdi 4hodiny a dlhsie trasy aspon raz a mesiac-dva? (Osobne jazdim niekedy 4-7hodinovky a na motor to ma velmi dobry vplyv najma s castou vymenou oleja). Vtedy sa olej a motor dobre prehreje a priebezne rozpusta karbon. Ten by nemusel mat problemy s trhanim.