No tim OMV 100 urcite nic nezkazis, zkus tak 3 nadrze at se to cisti

Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
Proč nejmenovaného pána v nejmenovaném servisu. Naopak, jmenoval bych oba! Ať si přečte, co si o něm myslíš! A ještě, můžeš varovat ostatní, aby do tohoto servisu nejezdili. To má výchovný účinek. Nééé?Bedar píše:Tahle odpověď mi sedí na jednoho nejmenovaného pána z jednoho nejmenovaného servisu na kraji Opavy?CHlebaCZ píše:dnes jsem byl v servisu a byl tak i chlap z Oplu od příštího tydne nepůjde výměna oleje přes záruku a budete si ho muset zaplatit dexos1 gen. 2
dívali se mi na baterku mam sledovací zařízení od Uniqy ,odběr po vypnutí je v pořádku ,ale pokud je auto pod přístřeškem signal je slaby a zařízení žere o dost vic
ptal jsem na hlasitost park. asistenta bohužel nejde zeslabit ani pomocí diagnostiky
a poslední věc říkal jsem mu o tomhle fóru ,že se tady dost řeší , on na mě otočil monitor a ejhle měl tam tohle forum ,říkal že se tu řeší každa blbost a když jsme tak chytří at to zkusime opravit sami
Souhlasim...Cinda píše:Proč nejmenovaného pána v nejmenovaném servisu. Naopak, jmenoval bych oba! Ať si přečte, co si o něm myslíš! A ještě, můžeš varovat ostatní, aby do tohoto servisu nejezdili. To má výchovný účinek. Nééé?Bedar píše:Tahle odpověď mi sedí na jednoho nejmenovaného pána z jednoho nejmenovaného servisu na kraji Opavy?CHlebaCZ píše:dnes jsem byl v servisu a byl tak i chlap z Oplu od příštího tydne nepůjde výměna oleje přes záruku a budete si ho muset zaplatit dexos1 gen. 2
dívali se mi na baterku mam sledovací zařízení od Uniqy ,odběr po vypnutí je v pořádku ,ale pokud je auto pod přístřeškem signal je slaby a zařízení žere o dost vic
ptal jsem na hlasitost park. asistenta bohužel nejde zeslabit ani pomocí diagnostiky
a poslední věc říkal jsem mu o tomhle fóru ,že se tady dost řeší , on na mě otočil monitor a ejhle měl tam tohle forum ,říkal že se tu řeší každa blbost a když jsme tak chytří at to zkusime opravit sami
Pánové rozumím Vám, ale na druhou stranu to, že jeden pracovník servisu má tento přístup neznamená, že celý servis stojí za .... Bohužel takoví lidé se najdou všude.KONY píše:Souhlasim...Cinda píše:Proč nejmenovaného pána v nejmenovaném servisu. Naopak, jmenoval bych oba! Ať si přečte, co si o něm myslíš! A ještě, můžeš varovat ostatní, aby do tohoto servisu nejezdili. To má výchovný účinek. Nééé?Bedar píše:
Tahle odpověď mi sedí na jednoho nejmenovaného pána z jednoho nejmenovaného servisu na kraji Opavy?
https://www.oronite.com/products/lspi.aspgregor píše:Může mi prosím někdo vysvětlit jakou spojitost má olej s trháním motoru zanesením motoru karbonem a poškozením vstřiků jak rovněž poškozením pístních kroužků. Stále se zde na fóru píše o tom jak nový olej má poct nicméně nechápu tu spojitost...
Pokud chápu správně GM vyvinulo nový olej Dexos 1 specifikace 2 z důvodu zmenšení spotřeby a zároveň z důvodu lepšího chlazení turba. Dopad na eliminaci LSPI je takřka minimální.
Děkuji za vysvětlení....
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |