UPDATE RÁDIA

Informace ohledně aktualizace navigace, multimedií a elektroniky

Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři

pepojoky

UPDATE RÁDIA

Příspěvek od pepojoky »

Dnes som si priviezol oplíka zo servisu - boli robné nejaké lakérnické zásahy + som žiadal aby pozreli rádio lebo sem tam blbne.
Servisný technik pri preberaní povedal že update je zadarmo v rámci zvolávačky resp. záruky že je to už ok. Pýtam sa zvolávačky???? Ta sa už nejak nevyjadroval k tomu..

Tz že vedia o probléme s rádiom ale je to 3-hodinová možno i viac hodinová záležitosť preto to robia iba ak žiadate asi.

Cena updatu rádia stoji cca čo som počul 80€ tz. po záruke už Vám s radosťou radio updatnu.. samozrejme za primeranú odmenu...
ASTRA K 1,4i 74kw Enjoy
Reklama

JirkaZafira

Re: UPDATE RÁDIA

Příspěvek od JirkaZafira »

pepojoky píše:Dnes som si priviezol oplíka zo servisu - boli robné nejaké lakérnické zásahy + som žiadal aby pozreli rádio lebo sem tam blbne.
Servisný technik pri preberaní povedal že update je zadarmo v rámci zvolávačky resp. záruky že je to už ok. Pýtam sa zvolávačky???? Ta sa už nejak nevyjadroval k tomu..

Tz že vedia o probléme s rádiom ale je to 3-hodinová možno i viac hodinová záležitosť preto to robia iba ak žiadate asi.

Cena updatu rádia stoji cca čo som počul 80€ tz. po záruke už Vám s radosťou radio updatnu.. samozrejme za primeranú odmenu...

Můžu se zeptat, jak Vám rádio blblo?
tominomiki

Příspěvek od tominomiki »

Mne sa samovolne restartuje a tiez tam nemam aux, kt. tam predtym bol. to vsak bola aktualizacia cca pred rokom. lebo bol problem s ukladanim stanic. reklamoval som to restartovanie 06/17 a ze nemaju novy update na I tellilink r4.0 aktualne. mam auto MY16. ty mas ake radio a aky rocnim auta?
mattonecz
Moderátor

Příspěvek od mattonecz »

Já sem po aktualizaci a občas se to restartuje. Což ale před aktualizací nedělalo :lol:
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
morgoth

Příspěvek od morgoth »

Já se ptám při každé návštěvě a pokaždé mi tvrdí že žádná aktualizace není :D
Astra K HB 1,4T 110kW, Innovation, 02/2016
Cinda

Příspěvek od Cinda »

pepojoky píše:Dnes som si priviezol oplíka zo servisu - boli robné nejaké lakérnické zásahy + som žiadal aby pozreli rádio lebo sem tam blbne.

Možná by bylo dobré sdělit, o jaké rádio se jedná..
Astra K 1.4T 92kW innovation v plné palbě, NAVI900, bez AGR...
Antara 2.2
Omega 2.0
JirkaZafira

Příspěvek od JirkaZafira »

Já mám Intellink 4.0 , mám novou Zafiru a restart mi to dělá právě taky a už sem byl na aktualizaci a stejně to dělá i tak. Né tak často, ale od aktualizace červenec to udělalo 2x. Auto denně jezdí. Jen mi řekli, ať zkusím vysledovat, kdy a za jakých podmínek to dělá. Popravdě je to jedno u mě, ráno,při startu, nebo i zařazení zpátečky mi to udělalo. Takže vidím, že nemám ojedinělý problém, ale dělá to více lidem a hlavně Astrám K. :(
pepojoky

Příspěvek od pepojoky »

Mam Astru K Intellink 4 - stanice už druhý den ok.
Problémy ktoré som mal za skoro rok a pol.

1. mená staníc - po naladení vypadli a boli iba frekvencie
2. 2x v lete 0stupnov celzia a ukazovanie poladovice pri 30stupnoch :D možno že senzor
3. 1x čierno biely obraz
4. 1x samo preplo na dlhé vlny a nedalo sa nijako vypnuť - musel som zastaviť auto vybrať klúče a otvoriť dvere

V servise sa nepýtajte na update - hláste problém s rádiom. A to že je tam nový soft súdim podla toho že ikona párovania telefonu sa volá projekcia a je tam nová ikonka.

Za dva dni funkcionalitu nemôžem posúdiť - zdá sa že možno je to malý bug lebo ostal v pameti i môj telefon - tz. nebol aktualizovaný cely infotaiment ale asi iba čisto rádio.
Technik povedal že to bolo v ramci záruky - a asi aj je na to zvolavačka ak robí problém lebo nemusí každému robiť problém resp. niekomu nemusí vadiť to čo sa objaví.

Tak snád Vám to pomôže..
ASTRA K 1,4i 74kw Enjoy
jozuo

UPDATE RÁDIA

Příspěvek od jozuo »

Ten update mám aj ja cca od marca alebo februára myslím...

Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
pelito

Příspěvek od pelito »

uz asi 3 dni mi hra radio dost potichu, resp. ked som pocuval na hlasitosti 25 tak teraz to musim dat na 50 :D ma niekto podobne skusenosti?
Astra K 1.0T 77kw Innovation
Granite Grey
Odpovědět

Zpět na „Astra K - Autorádia + navigace + elektronika“