UPDATE RÁDIA
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
UPDATE RÁDIA
Dnes som si priviezol oplíka zo servisu - boli robné nejaké lakérnické zásahy + som žiadal aby pozreli rádio lebo sem tam blbne.
Servisný technik pri preberaní povedal že update je zadarmo v rámci zvolávačky resp. záruky že je to už ok. Pýtam sa zvolávačky???? Ta sa už nejak nevyjadroval k tomu..
Tz že vedia o probléme s rádiom ale je to 3-hodinová možno i viac hodinová záležitosť preto to robia iba ak žiadate asi.
Cena updatu rádia stoji cca čo som počul 80€ tz. po záruke už Vám s radosťou radio updatnu.. samozrejme za primeranú odmenu...
Servisný technik pri preberaní povedal že update je zadarmo v rámci zvolávačky resp. záruky že je to už ok. Pýtam sa zvolávačky???? Ta sa už nejak nevyjadroval k tomu..
Tz že vedia o probléme s rádiom ale je to 3-hodinová možno i viac hodinová záležitosť preto to robia iba ak žiadate asi.
Cena updatu rádia stoji cca čo som počul 80€ tz. po záruke už Vám s radosťou radio updatnu.. samozrejme za primeranú odmenu...
ASTRA K 1,4i 74kw Enjoy
- Reklama
-
Re: UPDATE RÁDIA
pepojoky píše:Dnes som si priviezol oplíka zo servisu - boli robné nejaké lakérnické zásahy + som žiadal aby pozreli rádio lebo sem tam blbne.
Můžu se zeptat, jak Vám rádio blblo?
-
Mne sa samovolne restartuje a tiez tam nemam aux, kt. tam predtym bol. to vsak bola aktualizacia cca pred rokom. lebo bol problem s ukladanim stanic. reklamoval som to restartovanie 06/17 a ze nemaju novy update na I tellilink r4.0 aktualne. mam auto MY16. ty mas ake radio a aky rocnim auta?
Já sem po aktualizaci a občas se to restartuje. Což ale před aktualizací nedělalo
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
Já se ptám při každé návštěvě a pokaždé mi tvrdí že žádná aktualizace není
Astra K HB 1,4T 110kW, Innovation, 02/2016
Možná by bylo dobré sdělit, o jaké rádio se jedná..pepojoky píše:Dnes som si priviezol oplíka zo servisu - boli robné nejaké lakérnické zásahy + som žiadal aby pozreli rádio lebo sem tam blbne.
Astra K 1.4T 92kW innovation v plné palbě, NAVI900, bez AGR...
Antara 2.2
Omega 2.0
Antara 2.2
Omega 2.0
-
Já mám Intellink 4.0 , mám novou Zafiru a restart mi to dělá právě taky a už sem byl na aktualizaci a stejně to dělá i tak. Né tak často, ale od aktualizace červenec to udělalo 2x. Auto denně jezdí. Jen mi řekli, ať zkusím vysledovat, kdy a za jakých podmínek to dělá. Popravdě je to jedno u mě, ráno,při startu, nebo i zařazení zpátečky mi to udělalo. Takže vidím, že nemám ojedinělý problém, ale dělá to více lidem a hlavně Astrám K.
Mam Astru K Intellink 4 - stanice už druhý den ok.
Problémy ktoré som mal za skoro rok a pol.
1. mená staníc - po naladení vypadli a boli iba frekvencie
2. 2x v lete 0stupnov celzia a ukazovanie poladovice pri 30stupnoch možno že senzor
3. 1x čierno biely obraz
4. 1x samo preplo na dlhé vlny a nedalo sa nijako vypnuť - musel som zastaviť auto vybrať klúče a otvoriť dvere
V servise sa nepýtajte na update - hláste problém s rádiom. A to že je tam nový soft súdim podla toho že ikona párovania telefonu sa volá projekcia a je tam nová ikonka.
Za dva dni funkcionalitu nemôžem posúdiť - zdá sa že možno je to malý bug lebo ostal v pameti i môj telefon - tz. nebol aktualizovaný cely infotaiment ale asi iba čisto rádio.
Technik povedal že to bolo v ramci záruky - a asi aj je na to zvolavačka ak robí problém lebo nemusí každému robiť problém resp. niekomu nemusí vadiť to čo sa objaví.
Tak snád Vám to pomôže..
Problémy ktoré som mal za skoro rok a pol.
1. mená staníc - po naladení vypadli a boli iba frekvencie
2. 2x v lete 0stupnov celzia a ukazovanie poladovice pri 30stupnoch možno že senzor
3. 1x čierno biely obraz
4. 1x samo preplo na dlhé vlny a nedalo sa nijako vypnuť - musel som zastaviť auto vybrať klúče a otvoriť dvere
V servise sa nepýtajte na update - hláste problém s rádiom. A to že je tam nový soft súdim podla toho že ikona párovania telefonu sa volá projekcia a je tam nová ikonka.
Za dva dni funkcionalitu nemôžem posúdiť - zdá sa že možno je to malý bug lebo ostal v pameti i môj telefon - tz. nebol aktualizovaný cely infotaiment ale asi iba čisto rádio.
Technik povedal že to bolo v ramci záruky - a asi aj je na to zvolavačka ak robí problém lebo nemusí každému robiť problém resp. niekomu nemusí vadiť to čo sa objaví.
Tak snád Vám to pomôže..
ASTRA K 1,4i 74kw Enjoy
UPDATE RÁDIA
Ten update mám aj ja cca od marca alebo februára myslím...
Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
uz asi 3 dni mi hra radio dost potichu, resp. ked som pocuval na hlasitosti 25 tak teraz to musim dat na 50 ma niekto podobne skusenosti?
Astra K 1.0T 77kw Innovation
Granite Grey
Granite Grey