Pomoc s výběrem auta

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
SevyX

Re: Pomoc s výběrem auta

Příspěvek od SevyX »

Chtel bych se jeste zeptat, u tohoto auta http://www.sauto.cz/detail-inzeratu/oso ... ra/7865936, na to servocerpadlo, jak je narocna jeh vymena a kolik +- stoji neco takoveho.
Reklama

Miro
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Miro »

to je u všech motoru stejný, takže není problém sehnat jiný na Vectru B a vyměnit kus za kus, ale nevím jak se pohybuje cenově servo a výměna
Pohřební služba ANUBIS - Vaše smrt naše živobytí.
TiRa

Příspěvek od TiRa »

Výměna nijak zvlášť náročná není, jak píše Miro, je to u každého auta stejné.
Jen bude problém to servo někde sehnat. Z22SE je motor, který se ve VeBe moc nevyskytuje (takže o to míň jich bude na vrakáčích). A bohužel to servo je jen a pouze na tento typ motoru. Ostatní čerpadla ve VeBe jsou jiná.

Dokonce, co jsem si tak v rychlosti proletěl nejznámnější dodavatelé ND (autokelly, elit, mjauto atd.) pro zjištění ceny nového. Tak ho nemají ani v nabídce... Tak asi tak...
SevyX

Příspěvek od SevyX »

Dekuju za info:)
Deepblue

Příspěvek od Deepblue »

Zdravím všechny Opláky,
jsem tu poprvé a chtěl bych se zeptat vás zkušených alespoň na dojem z tohoto druhu prodeje aut. Jedná se o firmu, která na objednávku vozí auta z ciziny /v tomto případě brňáci z rakous/. Chtěl bych se zeptat jaký má tento druh nákupu rizika a na co si dát pozor. Namátkou by šlo třeba o tento případ. Díky za rady.

http://www.sauto.cz/detail-inzeratu/oso ... ra/5661804
AngeliC

Příspěvek od AngeliC »

Tak ono i v Rakousku jsou o dost lepší silnice než u nás,tak snad problémy se spodkem nebudou.Kontrola je samozřejmě výhodou.Jako u každého oplu je problém koroze.I když mají faceliftované Béčkovky karoserii z vnějšku zinkovanou,není to 100%,proto důkladně projít karoserii se zaměřením na korozi.A asi jako u všech aut bývá i u oplů problém s Elektronikou,proto si zkusit projít centrál,stahování okýnek,tempomat a jiné elektronické prvky.Diagnostika ŘJ není od věci.Jinak s tímto motorem problémy spíše nejsou.Výkonější 1.8 má dobrou spotřebu,s autem jede krásně a co se spolehlivosti týče,znám pár lidí,kteří nikdy nic měnit nepotřebovali.
Konkrétně tebou vybraný model nevypadá zle.Je pravda,že vyčištění autu přidá na kráse i na ceně,ale vypadá pěkně a slušně.
adam09
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od adam09 »

AngeliC píše:Jako u každého oplu je problém koroze.
ach jo, uvědom si že jde kupovat auto starý deset let a druhá věc je že kecy o korozi už jsou podle mého u oplů minulost
Opel Astra coupe bertone 2,2 16V
DIAGNOSTIKA OPEL Kladno,PRAHA kdyby tak SZ
Náhradní díly nové i starší na OPEL
Deepblue

Příspěvek od Deepblue »

Tak s tou korozí pro mě dobrá zpráva. Auto totiž nebude mít garáž a jelikož nejsem Bill Gates, musím volit tu variantu, aby auto příliš nesvádělo ke krádeži /původně jsem zamýšlel Oktávku 1.8T/, jenže Opel, jmenovitě Vectra je disajnově podle mě hezčí a varianta kombi má bohatě místa. Tak to vidím jako něco okolo 100 000kč, pádž dávat do stejně starýho Škoda T ročník cca 2002 o dvacet třicet tisíc navíc se mi už nechce. Koupě vypadá na podzim, tak budu mít ještě čas hledat. A třeba se objeví i něco tady na fóru.
zuzko

Příspěvek od zuzko »

Deepblue píše:Zdravím všechny Opláky,
jsem tu poprvé a chtěl bych se zeptat vás zkušených alespoň na dojem z tohoto druhu prodeje aut. Jedná se o firmu, která na objednávku vozí auta z ciziny /v tomto případě brňáci z rakous/. Chtěl bych se zeptat jaký má tento druh nákupu rizika a na co si dát pozor. Namátkou by šlo třeba o tento případ. Díky za rady.

http://www.sauto.cz/detail-inzeratu/oso ... ra/5661804
tak tato vectra je velmi pekna
VECTRA B r.v.2000 2.0 16V XEV
Tepovanie aut, pulirovanie karoserii
Obrázek

TEL:0907 849 756
Deepblue

Příspěvek od Deepblue »

:) Jo, tak pěkná je, ale může být taky kradená ve Francii s papírama dovoz z Německa. Čím víc pročítám handlování s auty, tím víc mám hlavu jak balón. Představ si, že to koupíš a pak při banální kontrole policií ti auto na místě zabví. To musí být velká sranda :lol:
Odpovědět

Zpět na „Vectra B“