Kupa astry
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
Re: Kupa astry
Ten Photoshop je mocný nástroj. Nemyslíte?
Jinak, na dnešním trhu aut sis nemohl vybrat lépe.
Astra K 1.4T 92kW innovation v plné palbě, NAVI900, bez AGR...
Antara 2.2
Omega 2.0
Antara 2.2
Omega 2.0
- Reklama
Tak mocný, že ho absolútne nezvládamCinda píše:Ten Photoshop je mocný nástroj. Nemyslíte?
jj, myslím, že budem spokojný. Musím povedať, že rozhodli jazdy, alebo skôr jazda. Na Spořilove majú prakticky moju výbavu, len bez kože a slabší motor v manuáli (92kW). Ale hľadať predvádzačku s 1.6tkou, to by som sa asi nahľadal. Tak som aspoň pokukal ako tie veci fungujú a pôsobilo to na mňa veľmi príjemne... Sadol som do auta, chytil volant, všetko bolo také "oplácke". Možno to bolo o nastavení hlavy, ale prišiel som si, akoby som v tom aute sedel už pár rokov. Sedadlá ok, spojka zaberala, kde som čakal, riadenie akurát. Takže do i30 som jazdu nakoniec zrušil a išiel som už iba po astre a dolaďoval nabídky a porovnania.
Na motor som sa spoľahol v podstate iba na fórum a recenzie, kde ho väčšina ľudí vychválila. Ja nie som závodník, takže 200 koní neznamená, že potrebujem špeciálne odpruženie, zvuk v kabíne apod. Proste chcem mať dostatok výkonu za akceptovateľnú spotrebu, ideálne ticho, stabilitu a celkovú dôveru v auto
Nakoniec rozhodlo predsalen to srdce
Opel Astra K ST AT6, 147kW Innovation
(ex) Opel Insignia 2011, Cosmo
Opel Astra G 2009
https://www.spritmonitor.de/en/detail/898962.html
Opel Astra G 2009
spravne rozhodnutie, dufam ze ti auto bude dobre sluzit
200 koni je nadhera, aj 150 je fajn co ja mam, po meste mi to staci, ale mimo mesta urcite budes rad za ten vykon
200 koni je nadhera, aj 150 je fajn co ja mam, po meste mi to staci, ale mimo mesta urcite budes rad za ten vykon
Opel Astra K ST, 1.4 benzin, 92kW, vyrobene 07/2017, vybava Innovation + Zimna sada 1 + Odhlucnovacia sada
ja ted zvazuju bmw 320ix na operak, ale mam trochu problem si pred sebou obhajit tu castku
pokud mi vyjde pohovor tak do toho pujdu urcite..
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
koľko za to chcú?mattonecz píše:ja ted zvazuju bmw 320ix na operak, ale mam trochu problem si pred sebou obhajit tu castku
O obhajovaní čiastky viem svoje Viz predošlé 2 stránky
Opel Astra K ST AT6, 147kW Innovation
Opel Astra G 2009
Opel Astra G 2009
13,8 mesicne na 4 roky 20k km/rok.. je to dost
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
majusenko píše:Tak mocný, že ho absolútne nezvládamCinda píše:Ten Photoshop je mocný nástroj. Nemyslíte?
jj, myslím, že budem spokojný. Musím povedať, že rozhodli jazdy, alebo skôr jazda. Na Spořilove majú prakticky moju výbavu, len bez kože a slabší motor v manuáli (92kW). Ale hľadať predvádzačku s 1.6tkou, to by som sa asi nahľadal. Tak som aspoň pokukal ako tie veci fungujú a pôsobilo to na mňa veľmi príjemne... Sadol som do auta, chytil volant, všetko bolo také "oplácke". Možno to bolo o nastavení hlavy, ale prišiel som si, akoby som v tom aute sedel už pár rokov. Sedadlá ok, spojka zaberala, kde som čakal, riadenie akurát. Takže do i30 som jazdu nakoniec zrušil a išiel som už iba po astre a dolaďoval nabídky a porovnania.
Na motor som sa spoľahol v podstate iba na fórum a recenzie, kde ho väčšina ľudí vychválila. Ja nie som závodník, takže 200 koní neznamená, že potrebujem špeciálne odpruženie, zvuk v kabíne apod. Proste chcem mať dostatok výkonu za akceptovateľnú spotrebu, ideálne ticho, stabilitu a celkovú dôveru v auto
Nakoniec rozhodlo predsalen to srdce
Gratulujeeem:)))
Teším sa s Tebou:)
Ja budem čakať už “len” do Februára....
Marcel
Astra K (ST, MY2018) Innovation, 1,6 CDTI 100kW AT
Astra K (ST, MY2018) Innovation, 1,6 CDTI 100kW AT
Ahojte.
Tiez som cakatel na novu Astru. Kedze by mala prist zaciatkom februara, tak pravdepodobne budem riesit zimne pneu (predpokladam ze pride na letnych). Viem ze budem mat 225/45 R17. Zaujimalo by ma ale ake rozmery su este povolene v technicaku, kedze na zimu by som prijal mozno aj 16 na vlastnych diskoch.
Tiez som cakatel na novu Astru. Kedze by mala prist zaciatkom februara, tak pravdepodobne budem riesit zimne pneu (predpokladam ze pride na letnych). Viem ze budem mat 225/45 R17. Zaujimalo by ma ale ake rozmery su este povolene v technicaku, kedze na zimu by som prijal mozno aj 16 na vlastnych diskoch.
Opel Astra K (02/18) 1.4T 92kW Dynamic, + sada inovacie, AGR sedadla, odhlucnovacia sada (a mnoho dalsieho)...
myslím, že téměř vše najdeš v tématu Kola a pneu - kolesa r16 alebo r17 + zimnéKovi píše:Ahojte.
foto TP např. strana 17 dole
Chce to alespoň trochu hledat a využívat již založená a někdy i poměrně obsažná témata
Astra K 1,4T 92kW Innovation 05/2016
Sorry, samozrejme aj ostatne temy som si cital. Len som mal otvorene viacero okien a nevsimol som si, ze pisem do zleho vlakna.pavel_k píše:myslím, že téměř vše najdeš v tématu Kola a pneu - kolesa r16 alebo r17 + zimnéKovi píše:Ahojte.
foto TP např. strana 17 dole
Chce to alespoň trochu hledat a využívat již založená a někdy i poměrně obsažná témata
Opel Astra K (02/18) 1.4T 92kW Dynamic, + sada inovacie, AGR sedadla, odhlucnovacia sada (a mnoho dalsieho)...