Ochranné lišty
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
Re: Ochranné lišty
Tak jsem tady nainstaloval ochrané lišty. Lidi v Praze se chovají jak hovada. Mám několik otisků od dveří na horním prolisu.
Astra K 1,4T innovation
Mokka 1,4T 103 kW AT.
Mokka 1,4T 103 kW AT.
- Reklama
Ja som daval komplet zasterky aj listy,myslim si ze astre svedcia,potvrdili to aj znamy ktory si nasledne hned objednali ,zhoda nahod rovnaka farba:-)nemam ziadny skrabanec na prahoch vpredu a na dverach rovnako aj ochranne listy mi uz pomohli zatial bez skrabancov aj tam.
Je to hnus, velebnosti.
Astra K 1.4T 92kW innovation v plné palbě, NAVI900, bez AGR...
Antara 2.2
Omega 2.0
Antara 2.2
Omega 2.0
já mám spíše díry v zadních blatnicích...v té hraně.
Ale lidi jsou hovada...
Ale lidi jsou hovada...
Astra G -1,6 SZR, prostě Barča
Astra K - 1,6 CDTI (81kW) Innovation
... po určitom čase musím radikálne zmeniť názor a konštatovať, že lišty majú chybu a to nemalú.
Lišty chránia hranu dverí, ale zoderú lak na dosadacej ploche protikusu. Pri nasedení líšt som videl, že dochádza k tesnému kontaktu gumy s lakom dosadacej plochy, ale nedocvakli mi následky. Súboj lak versus guma, holt lak ťahá za kratší koniec.
Našťastie som to zistil včas, takže devastácia nebola veľká.
Opel Astra 1,4, ... 74kW, 2018
tak tyhle lišty sundávala kolegyně po 4 letech z auta, nehezky to vypadalo, lepidlo, jiný odstín laku, prach taky udělal své...
Astra G -1,6 SZR, prostě Barča
Pri tvrdosti laku ktory ma astra tieto strhavace laku nie je dobry napad,vlastne uplne je to blbost,vzdy tam dojde k poskodeniu a naruseniu laku...Zodretim a taktiez vlhkostou ktoru tieto listy sposobuju...tieto listy totiz stale posobia minimalnym trecim efektom pri uzivani auta.Ak do nieco narazia sposobia oderky laku.Sandal píše: ↑04 dub 2021, 06:30 385x-0.jpg... po určitom čase musím radikálne zmeniť názor a konštatovať, že lišty majú chybu a to nemalú.
Lišty chránia hranu dverí, ale zoderú lak na dosadacej ploche protikusu. Pri nasedení líšt som videl, že dochádza k tesnému kontaktu gumy s lakom dosadacej plochy, ale nedocvakli mi následky. Súboj lak versus guma, holt lak ťahá za kratší koniec.
Našťastie som to zistil včas, takže devastácia nebola veľká.