Ta Toušeň ovšem vprostřed Čech je, takže výletit je rozhodně kam

Moderátor: Moderátoři
Byť zarytý petrolhead a "vintážní typ", mám velmi podobný náhled. E-mobilitu šmahem nezavrhuju, jen tvrdím, že má své opodstatnění jen v určitých případech, při určitém režimu jízd, to pak ano. Co mi leze na nervy, je, že se postupem doby pomalu ale jistě vytrácí (aspoň to na mě dělá takový dojem) možnost vlastní volby ve smyslu jaký vůz si vybrat, jestli čistý spalovák nebo kříženečka potažmo čistou elektriku. A jak zmiňuje Miloš - majitelé vlastnící rodinný dům jsou na tom z pohledu vlastního dobíjení dobře, ale co lidé žijící ve městech na sídlištích...? A el. sítě nejsou, z mého pohledu, na velký rozvoj e-mobility taky zatím připraveny. Z jistého pohledu "naštěstí" v mém věku to už s klasickým motorem už nějak doklepu...Herr Blitz píše: ↑17 čer 2024, 09:47 Nejsem vyloženě fanoušek elektromobility, ale v tuto chvíli už BEV došly do fáze, kdy pro určitou, a ne úplně malou, skupinu uživatelů představují ideální řešení...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |