Vrzáni nebo vůle přední nápravy/řízení - pouze v zimě
Moderátor: Moderátoři
Re: Vrzáni nebo vůle přední nápravy/řízení - pouze v zimě
ahoj, taky mi to dělá ... horní uložení tlumičů, ložisko, stabil. tyčky a tyče řízení včetně příslušných čepů mám nové ... takže zbývá uložení příčného stabilizátoru a ramena ... dělal někdo z vás to uložení stabilizátoru sám ? díl je opravdu za hubičku, ale myslím, že samo domo to nezvládnu, je to hodně blbě přístupný, dík za info, případně za fotky z opravy. jo, kdyby někdo dělal i ramena a měl to nafocený, budu tuze vděčný i za ně. dík
Opel Signum 2.2 Direct , 114 kW , r.v. 2004 - prodáno
- Reklama
- novotnypepa
- Kontaktovat uživatele:
Stačí prostříknou uložení stabilizátoru, zvedl jsem auto na hever, wd s trubičkou a to je vše, ale je to jen na chvilku. Voda a sůl udělá své. Na jaře se chystám na výměnu. Zimu to musí vydržet.Georgino píše:Kam se tedy presne ma to WD-cko nastrikat? Uklidnuje me pocit, ze tomu autu nic neni, ale to vrzani je strasne neprijemny...
VECTRA C CARAVAN r.v. 2005, Z19DTH 110kw, CD70navi
jj, hlavně to použij, když bude mrznout, to tím WD-éčkem stoprocentně pomůžeš Pak tě to už vůbec nebude vrzat...
PS: nechej to v klidu, to je tím stabilizátorem
PS: nechej to v klidu, to je tím stabilizátorem
zdravím práve som vymenil tyčky stabilizátoru a vŕzganie nezmizlo vŕzga stále... takže? že by to boli tlmiče???
to bude tím uložením příčného!!! stabilizátoru jak jsem psal, mě taky vrzalo,promázli v servise,nachvilku pomohlo a vržu zase,ted ty dvě gumi nechám vyměnit,jsou pod motorem před kabinou a drží stab. tyč,která spojuje obě kola,asi 180 kč za kus,ty jsi vyměnil stabil. tyčky(kostice),ty většinou začnou klepat
VeCe Z18XE,2003
- kdaki alias kuře
To cejkin: uložení příčného stabilizátoru jsem musel nechat na servis, páč s tím nešlo hnout, jak to bylo zapečené . No a co se týče ramen, tak si pořiď knížku jak na to a jestli si aspoň trochu zručný, tak si to uděláš sám, i ten stabilizátor.
Tak se mi to vcera vyresilo, praskla mi pruzina... Uvedomil jsem si, ze celou dobu to byl zvuk, jako kdyz se napruzena pruzina nejak divne vrti v tech miskach nebo tak neco... Mate s tim nekdo zkusenost?
takže uloženie stabilizátora vymenené=VŔZGANIE ODSTRÁNENÉ !!!!!!!
Po tom ako dáte dole tú kov. svorku ktorá drží gum. uloženie je pekne vidieť ako je pod ňou guma nepravidelne zodraná a to spôsobuje to vŕzganie, vybrúsil som to do hladka osadil tú gumu a problém je naozaj preč... ak by chcel niekto foto neni problém... ak máte wece 05 ako je môj model je tam ten širší priemer vnútorný aj keď páni v autokelly používajú gumenné metre a dali mi menší stredový priemer neviem síce z akého dôvodu, ale dalo sa to tam bez problémov napasovať... vďaka za reakcie... zazik mal si pravdu, thanx
Po tom ako dáte dole tú kov. svorku ktorá drží gum. uloženie je pekne vidieť ako je pod ňou guma nepravidelne zodraná a to spôsobuje to vŕzganie, vybrúsil som to do hladka osadil tú gumu a problém je naozaj preč... ak by chcel niekto foto neni problém... ak máte wece 05 ako je môj model je tam ten širší priemer vnútorný aj keď páni v autokelly používajú gumenné metre a dali mi menší stredový priemer neviem síce z akého dôvodu, ale dalo sa to tam bez problémov napasovať... vďaka za reakcie... zazik mal si pravdu, thanx
PS: ak by to chcel niekto odstrániť dočasne tým mazaním je nutné premazať injekčnou striekačkou miesto medzi gumov a tou kovovou svorkou čo to drží... ja som mazal predtým miesto medzi gumov a tyčou stabilizátora a to samozrejme nepomohlo-myslel som že tam sa to pretáča a preto to robí...
Toto vrzání jsem měl taky,vymenil jsem gumy na uložení předního příčného stabilizátoru,od vymeny jsem najezdil 2000km a zatim nic nevrze. Ale vymena doma na koleni je slozitejsi a namahavejsi,jsou k tomu potreba dva hevery a ouzke ruce a dlouhe prsty.