Dálkové ovládaní oken

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
mirda86

Dálkové ovládaní oken

Příspěvek od mirda86 »

Ahoj . mam prozbu ohledně dálkově ovládaných oken .
u mé Vectry c 2003 jdou dálkově otevřít všechna okna dlouhým stiskem ,,odemknout,, ale pokud podržím ,,zamknout,, tak se mi zavře okno pouze u řidiče .
Neví nekdo co dělám špatně ??
Reklama

major_ja

Re: Dálkové ovládaní oken

Příspěvek od major_ja »

Problém může být v "nedonastavení" ovládání oken. Po delším stiknuti a puštění ovladače zavřou se okna úplně, nebo se to hned zastaví?

(při odpojení z baterky se musí každé okno otevřít a zavřít, potom znovu ale po otevření držet cca 3 s a po zavření taky - a to u každého okna).
Stejný problém sem řešil u svého starého auta Ford a takto sem to vyřešil. Opel vectra mám chvíli a po odpojení baterky sem tatko nastavoval okna a zavírání funguje.

Jen mi jdou dálkovým ovladačem zavřít. Otevírání nefunguje. Jde to nějak doprogramovat? připadá mi že to neumí. Mám ročník 2008.
Tom Darwi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom Darwi »

mirda86 píše:Ahoj . mam prozbu ohledně dálkově ovládaných oken .
u mé Vectry c 2003 jdou dálkově otevřít všechna okna dlouhým stiskem ,,odemknout,, ale pokud podržím ,,zamknout,, tak se mi zavře okno pouze u řidiče .
Neví nekdo co dělám špatně ??

Sedni do auta a popořadě udělej toto s každým oknem zvlášť.:

Stiskni tlačítko pro otevření a čekej dokud okno nesjede uplně až dolů a necvakne to ve dveřích (to doraz el. motorku vypnul motorek).
Potom stiskni tlačítko pro zavření okna a drž dokud se nezavře a zase to v tom necvakne (zase vypnul doraz).

Toto proveď u každého okna a bude ti fungovat dálkové ovládání ;)
A jako bonus když stiskneš tlačítko co máš v interieru pro otevření mělo by okno jet až na doraz ;), stejně tak i když zmáčkneš tlačítko pro zavření, taak by mělo jet až na doraz.Takže už nebudeš muset tlačítko vždycky držet.
Darwi
Tom Darwi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom Darwi »

major_ja píše:Problém může být v "nedonastavení" ovládání oken. Po delším stiknuti a puštění ovladače zavřou se okna úplně, nebo se to hned zastaví?

(při odpojení z baterky se musí každé okno otevřít a zavřít, potom znovu ale po otevření držet cca 3 s a po zavření taky - a to u každého okna).
Stejný problém sem řešil u svého starého auta Ford a takto sem to vyřešil. Opel vectra mám chvíli a po odpojení baterky sem tatko nastavoval okna a zavírání funguje.

Jen mi jdou dálkovým ovladačem zavřít. Otevírání nefunguje. Jde to nějak doprogramovat? připadá mi že to neumí. Mám ročník 2008.

Zkus na diagnostiku.Tam by měli vědět jak to upravit.Slyšel jsem, že mívají centrální zamykání různá nastavení a ty asi nemáš aktivní zavírání oken.
Darwi
Odpovědět

Zpět na „VECTRA C – Autorádia + navigace + elektronika“