Biturbo
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
Biturbo
Po dlouhých letech u koncernu (od 2002 Fabia 47kW, Octa 1 81kW, Passat B6 103kW, Octa II 103kW a Octa III 81kw & chip na 100kW) naprosto flustrovan z O III a možnosti využití nového rozpočtu na další euroskatuli jsem vybral Hopla.
Myslím, že pokud bude fungovat jak má, rozhodně jsem nevybral zle.
Je to inovation, nemá to ACC, masazni sicny a hlídání mrtvého úhlu. Jinak asi vše.
Co mě nebaví:
Dekl pojistek před šaltrem, to je snad vtip..
Zadní roletka v kufru - není to tak hrozny, jak se všude píše, ale prostor pro zlepšení velký
V kufru není jediný háček na zavazadla (inovation). Pochopil bych u dacie
V kufru jen jedna lampicka a ještě tak blbě, že při plným kufru, kdy ji člověk nejvíc potřebuje je zakrytá nějakým zavazadem.
Na zadních sicech žádný výdechu ventilace. Pokud neberu ty pod sedackama.
Co mě baví:
Motor, motor a zase motor. Výborně sople, tahle jednotka se opravdu povedla. Motor táhne lineárně od 1500 do nekonečna.
Ovladatelnost. U O III jsem byl nešťastný z podvozku (odskakujici zadek). Wattuv primovod funguje zvláštně, ale tak nějak předvídatelně a jistě. Je docela zábavný s tím jezdit.
Světla. Jsou tam LEDky a musím říct, že jednak to svítí famózně (kam se hrabe OIII Fl a golf s led),
ale hlavně bezvadně funguje s matrix režimem. Jel jsem s tím za tmy od Budějovic na Prahu v pátek večer, čili naproti soustavný koloně, světla pálila blesky co to šlo a ani jedno bliknuti, ze bych někoho oslnil. Super.
Měl jsem hned po vyjetí od prodejce menší zádrhel, a to když jsem u první zastávky po 70km nemohl znovu nastartovat. Baterka se rozhodně slabá netvářila, ve finále ale pomohlo připojení externího zdroje a šlo to. Tak doufám, ze to bylo naposledy.
Jinak to celý vypadá docela pěkné udělaný, interiér fajn, vše funguje jak má. Dokonce i hojně řešená zrcátka a jejich el. sklopení mi naprosto vyhovuje, protože nestojím o to, aby se to sklaplo pořad. Proste jen tehdy, když to potrebuju.
Největší slabinu vidím v tom, ze tohle je první a poslední Opel, kterého jsem si pořídil, neb další generace už bude zamaskovaný zabozrout 308 ((
Myslím, že pokud bude fungovat jak má, rozhodně jsem nevybral zle.
Je to inovation, nemá to ACC, masazni sicny a hlídání mrtvého úhlu. Jinak asi vše.
Co mě nebaví:
Dekl pojistek před šaltrem, to je snad vtip..
Zadní roletka v kufru - není to tak hrozny, jak se všude píše, ale prostor pro zlepšení velký
V kufru není jediný háček na zavazadla (inovation). Pochopil bych u dacie
V kufru jen jedna lampicka a ještě tak blbě, že při plným kufru, kdy ji člověk nejvíc potřebuje je zakrytá nějakým zavazadem.
Na zadních sicech žádný výdechu ventilace. Pokud neberu ty pod sedackama.
Co mě baví:
Motor, motor a zase motor. Výborně sople, tahle jednotka se opravdu povedla. Motor táhne lineárně od 1500 do nekonečna.
Ovladatelnost. U O III jsem byl nešťastný z podvozku (odskakujici zadek). Wattuv primovod funguje zvláštně, ale tak nějak předvídatelně a jistě. Je docela zábavný s tím jezdit.
Světla. Jsou tam LEDky a musím říct, že jednak to svítí famózně (kam se hrabe OIII Fl a golf s led),
ale hlavně bezvadně funguje s matrix režimem. Jel jsem s tím za tmy od Budějovic na Prahu v pátek večer, čili naproti soustavný koloně, světla pálila blesky co to šlo a ani jedno bliknuti, ze bych někoho oslnil. Super.
Měl jsem hned po vyjetí od prodejce menší zádrhel, a to když jsem u první zastávky po 70km nemohl znovu nastartovat. Baterka se rozhodně slabá netvářila, ve finále ale pomohlo připojení externího zdroje a šlo to. Tak doufám, ze to bylo naposledy.
Jinak to celý vypadá docela pěkné udělaný, interiér fajn, vše funguje jak má. Dokonce i hojně řešená zrcátka a jejich el. sklopení mi naprosto vyhovuje, protože nestojím o to, aby se to sklaplo pořad. Proste jen tehdy, když to potrebuju.
Největší slabinu vidím v tom, ze tohle je první a poslední Opel, kterého jsem si pořídil, neb další generace už bude zamaskovaný zabozrout 308 ((
Astra MY18 BiTurbo
- Reklama
Re: Biturbo
ty výdechy klimy na zadních sedačkách jsou příplatková výbava
zadny vydechy krom pod sedackou snad neexistujou.
tak to mas jeste 118kw ze? nove to ma min kvuli emisim.
to je divny, hatchback ma 2 hacky v kufru, sice takovy pofiderni, ale sou tam
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
Má to výdechy pro zadní řadu sedadel. Tak to stojí v ziní sada 1 myslím. Ale jsou vážně jen pod sedačkamasova píše:ty výdechy klimy na zadních sedačkách jsou příplatková výbava
Astra MY18 BiTurbo
jj. je to ještě 118kW. Jedna z posledních skladovekmattonecz píše:zadny vydechy krom pod sedackou snad neexistujou.
V kufru není vůbec nic, asi zajdu do Ikea a něco tam našroubuju
Astra MY18 BiTurbo
Hacky v kufru jsem vyřešil origo úchyty pro Octávii. Kvůli roletky by to chtělo umístit o 5 mm níž než je na fotkách, ale spokojenost. Zakoupeno na škoda-díly, hák úchytný za 124Kč / ks.
Astra K ST - 1.4T - 110kW - innovation - barva černá metla - MY2018
No to je super Díky za tip!risar píše:Hacky v kufru jsem vyřešil origo úchyty pro Octávii. Kvůli roletky by to chtělo umístit o 5 mm níž než je na fotkách, ale spokojenost. Zakoupeno na škoda-díly, hák úchytný za 124Kč / ks.
Astra MY18 BiTurbo
Gratulace! Za ty prachy je to dobrá kára. Jakou máš barvu a jaký disky? Háčky jsou vybornej nápad! Šikula.
Astra K ST - 1.4T - 92kW - innovation - barva GAZ - MY2017
Diky.Mike píše:Gratulace! Za ty prachy je to dobrá kára. Jakou máš barvu a jaký disky? Háčky jsou vybornej nápad! Šikula.
Z toho, co jsem u nas na trhu prosel, myslim ze nejlepsi pomer cena vykon. Hnujday jsem neuvazoval.
Foto z predavaci mistnosti. Musim pochvalit Opel Kral v CB. Pekne se postarali, i mi nabidli, ze pro me prijedou na nadrazi (jel jsem pro nej z Prahy vlakem). Pan okolo auta pobihal, stale neco povidal a vse se snazil vysvetlit. Kdyz jsem prebiral OIII, podepsal jsem papiry a milostive mi rekli, kde to auto v zmeti dalsich zhruba stoji )
https://share.icloud.com/photos/0V1dUwY ... dbO7XCulZg
Astra MY18 BiTurbo
Ooo taky máš bílého kamaráda a bicolory - ty se mi líbili, ale bál jsem se ze 18 bude už moc. Jezdím navíc na cross climate od Michelin a v zime by trpěli. Hezký autíčko a hezky vybavený. Ať ti dělá radost.
Astra K ST - 1.4T - 92kW - innovation - barva GAZ - MY2017