Vectra A v potížích

1988-1995

Moderátor: Moderátoři

Trdlo
Kontaktovat uživatele:

Re: Vectra A v potížích

Příspěvek od Trdlo »

V dosahu ostravy nevím, ale Brno = RomanK - http://carteam.cz/, a Staré Hradiště = denny - s ním si tu píšeš. Podle mně a nejen mně dva největší machři na oply u nás... ;)
Kecám do všeho, ale nerozumím ničemu!!!
Reklama

amiigo

Příspěvek od amiigo »

trochu z ruky,ale dík.. možná bych ani nedojel... každopádně díky
mexxo

Příspěvek od mexxo »

Trdlo píše:Mexxo, jak jsi to poznal? 1.6 55kW má u Vectry A motor: E16NZ, 16LZ2, C16NZ, C16NZ2. ;)
Tak to som netušil že až tolko. Mal som Fko r.v.93 1,6i 55kw a malo C16NZ. :oops:
denny

Příspěvek od denny »

mexxo píše:
Trdlo píše:Mexxo, jak jsi to poznal? 1.6 55kW má u Vectry A motor: E16NZ, 16LZ2, C16NZ, C16NZ2. ;)
Tak to som netušil že až tolko. Mal som Fko r.v.93 1,6i 55kw a malo C16NZ. :oops:
Má pravdu ten chlapec :) :) :)
amiigo

Příspěvek od amiigo »

Zdravím pánové, žádná změna, už 5 dní to je ve specializovaném servise na oply a jsou bezradní!... už jim to nejde ani nastartovat... nejsou to klapky, ani žádné ventily, já nevím co mi všechno říkal že zkoušeli... ale sami jsou z toho celkem špatní :) jak už si neví rady ani u special na oply, tak už nevím..... se nedoplatím a ještě budu bez auta....
denny

Příspěvek od denny »

amiigo píše:Zdravím pánové, žádná změna, už 5 dní to je ve specializovaném servise na oply a jsou bezradní!... už jim to nejde ani nastartovat... nejsou to klapky, ani žádné ventily, já nevím co mi všechno říkal že zkoušeli... ale sami jsou z toho celkem špatní :) jak už si neví rady ani u special na oply, tak už nevím..... se nedoplatím a ještě budu bez auta....
No oni mají spíš problém s tím,že tohle auto neznají.Já myslím,že je fakt v háji Multec.Zkusil bych starší -jen jestli to chytne,ale pak bych dal novou výměnným způsobem.Hrozně totiž trpí na rány.Stačí menší havárka a do roka a do dne.........
amiigo

Příspěvek od amiigo »

no, oni maj právě možnost tohle vyzkoušet, a ymslím že jednotku vyzkouší, ale zatím bez uspěchu, nevím či ji už zkoušeli, nebo ne... ale zatim bezúspěchu... :(
amiigo

Příspěvek od amiigo »

dneska jsem si měl přijet pro opravený vůz, zaplatil jsem 3000kč a zašel si pro něj na parkoviště,nastartuju, ujedu asi metr a motor zdechne a už nenastartuje :( .. tak jsem jim ho tam zas nechal... nevím zda se mi to vyplatí,ale nemám jinou možnost, je nepojízdné :( nikdo neví co tomu je, říkali že měnili kompletní kabeláž, elektriky, že to bylo prohnité, a nedavalo to kontakty... a furt to nejede....
amiigo

Příspěvek od amiigo »

tak pánové, vyřešeno... na páty pokus u mechaniků, vyměněna kompletní motorová kabeláž a kabeláž v rozdělovači, a jede, i když se mi zdá že nějak divně,ale jede... otáčky se místy drží ve 2 tisících aniž bych sešláp plyn... při rozjezdu skače jak kdyby vynechávaly válce, ale zase jede... tak díky za rady :), potřeboval bych poradit i s něčím jiným,ale hodím to jinde, sem to nepatří :)
Odpovědět

Zpět na „Vectra A“