špatná funkce CD přehrávače

Moderátor: Moderátoři

fenca007

Re: špatná funkce CD přehrávače

Příspěvek od fenca007 »

Tak opět tady a ke stejnému tématu.Protože mně neskutečně otravuje poslouchat radio kde hrají pořád to samé dokola a navigace taky někdy načte a někdy ne,tak jsem si obědnal s holandska nové lasery pro mechaniku do navi i audia.Je zajímavé ,že pro obě dvě mechaniky jsou lasery dvd a to konkrétně typ Laser DVD M3 4.6 + M2 5.6 .Bohužel u nás se toto nedá obědnat jak mi sdělil technik kde jsem to měl na opravu,tak jsem se koukal a našel právě v Holandsku.25 euro kus s dopravným to vyšlo na 2030kč.Samotná výměna mně přijde na 2300kč,takže suma sumárum do 5 tis se vlezu.Je to ohodně lepší než kupovat nové radio za 95 tis :D Jakmile bude vše ok dám vědět .Zatím ahoj lidičky ;)
Opel Vectra combi 1.9 CDTI,110kw,r.v 2006,verze cosmo
Reklama

fenca007

Příspěvek od fenca007 »

Tak Lasery doma ;) V pondelí do servisu,uvidíme jak dlouho jim to bude trvat :)
Sunman

Příspěvek od Sunman »

držíme palce, daj určite vedieť ako to dopadlo
megabeda

Příspěvek od megabeda »

Díky za zajímavé a hodnotné informace, než to dáš do servisu udělej prosím fotku a přidej jí sem, zajímá mě jak lasery vypadají. :-)
Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTI, Elegance, AFL - Bi-xenon, RDKS, DVD 90 NAVI, CID, PDC, UHP, AHS - originální nezávislé topení EBERSPÄCHER, DWA - Alarm s Dead Lock, Power Tailgate - elektické zavírání 5 dveří, Sklopné tažné zařízení ORIS, MKJ
fenca007

Příspěvek od fenca007 »

Zdravím lidi ;) Tak jsem to vyfotil a hnedle to sem dám.Jestli to výjde a bude to fachat,tak to bude super,protože posílat to za hranice se mi to moc nechce a kupovat nové už vůbec ne.Potom tady hodím ještě odkaz na jedno zahraniční forum kde projednávali ten samý problém a je tam i návod pro šikovné ruce,kdyby se to někdo rozhodl vyměnit sám.Je celkem zajímavé že mechanika je od firmy PHILIPS a rádio je SIEMENS.Na stejné platformě se dělali i autorádia do BMW.Podobný vnitřek ale jinači design ;) Tady ty obrázky megabédo ;)
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek a tady odkaz na to forum ;) http://translate.google.cz/translate?hl ... md%3Dimvns
megabeda

Příspěvek od megabeda »

Za fotky díky, podobnost s BMW je zřejmá - už jen fakt ,že cd do navigace jsou s BMW zaměnitelné. Zajímavé je i to, jak jsi psal že jde o laser pro DVD :-) Vnitřnosti cd70 a dvd90 budou asi hodně podobné........
Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTI, Elegance, AFL - Bi-xenon, RDKS, DVD 90 NAVI, CID, PDC, UHP, AHS - originální nezávislé topení EBERSPÄCHER, DWA - Alarm s Dead Lock, Power Tailgate - elektické zavírání 5 dveří, Sklopné tažné zařízení ORIS, MKJ
fenca007

Příspěvek od fenca007 »

Tak přátelé rádio spravené:-)Jsem naprosto spokojený.Cd načítá bez problémů a u navigace asi za 4 sec načteno a povolena navigace ;) u Cd záleží na skladbách v mp3,při grabovaní do vyrovnávací paměti je doba odvozena od počtu skladeb či setů.čím víc tím déle.Když jsem si udělal výběr skladeb v mp3 a narval jsem tam asi 300 ks tak samotné grabování trvalo cca 10 sec a bylo to tam.Takže kdo má podobný problém tak pomůže pouze výměna laseru a pak se těšte na naprostou spokojenost.Chtěl jsem ještě dodat,že že bezproblému čte i silněji poškrábané CD.Na tvůj dotaz megabédo odpovídám,že je to docela možné.Otázkou zustává jestli by při výměně laseru do cd přehrávače a následná záměna za dvd laser měla požadovaný účinek.Ptal jsem se technika a on mi odpověděl,že to není o samotné výmněně,ale o tom jaký je tam čip.Víc k tomu skutečně nedokážu říct,ale zkusím se té problematice trošku věnovat a kdyby byla možnost určitého hardvarového vylepšení a tím pádem posunutí na vyšší level,tak osobně si myslím,že spoustu lidí odtud by to potěšilo.Jen tak pro zajímavost,při projíždění hranic naprostá absence výmněny CD s požadovaným státem,ale celá evropa na jednom disku s tím že velká města i s čísly popisnými. ;) Vypadá to skutečně dobře,poohlídnu se po tom a dám určitě opět vědět ;)
Odpovědět

Zpět na „VECTRA C – Autorádia + navigace + elektronika“