Tak přátelé rádio spravené:-)Jsem naprosto spokojený.Cd načítá bez problémů a u navigace asi za 4 sec načteno a povolena navigace

u Cd záleží na skladbách v mp3,při grabovaní do vyrovnávací paměti je doba odvozena od počtu skladeb či setů.čím víc tím déle.Když jsem si udělal výběr skladeb v mp3 a narval jsem tam asi 300 ks tak samotné grabování trvalo cca 10 sec a bylo to tam.Takže kdo má podobný problém tak pomůže pouze výměna laseru a pak se těšte na naprostou spokojenost.Chtěl jsem ještě dodat,že že bezproblému čte i silněji poškrábané CD.Na tvůj dotaz megabédo odpovídám,že je to docela možné.Otázkou zustává jestli by při výměně laseru do cd přehrávače a následná záměna za dvd laser měla požadovaný účinek.Ptal jsem se technika a on mi odpověděl,že to není o samotné výmněně,ale o tom jaký je tam čip.Víc k tomu skutečně nedokážu říct,ale zkusím se té problematice trošku věnovat a kdyby byla možnost určitého hardvarového vylepšení a tím pádem posunutí na vyšší level,tak osobně si myslím,že spoustu lidí odtud by to potěšilo.Jen tak pro zajímavost,při projíždění hranic naprostá absence výmněny CD s požadovaným státem,ale celá evropa na jednom disku s tím že velká města i s čísly popisnými.

Vypadá to skutečně dobře,poohlídnu se po tom a dám určitě opět vědět