vectra B 74kW jede na 3 válce
Moderátor: Moderátoři
vectra B 74kW jede na 3 válce
zdravím, mám vectru B 16 16v , měnil jsem motor(špatné tlaky) a dal jsem tam motor z Tigry 78 kW , ale jede taky na tři válce, ale olej se neztrácí ,když jsem vyndal svíčky tak vypadaly děsně,2 svíčka byla jiná než ostatní, ale vzřejmě pállila..1 a 2 svíčky byly tak nějak v pohodě ale 3 a 4 byly uplně čeré a suché..neví někdo co stím ?
Vectra B 1997 1,6 16v
- Reklama
Re: vectra B 74kW jede na 3 válce
pokud má ten motor co jsi montoval tlaky v pořádku, tak se zaměř na zapalovací lištu a samotné svíčky ty vyměň za ty co tam patří podle katalogu.
Astra F 1,6 8v původně 52kW (X16SZ) r.v.1995
tlaky jsou v pohodě, kouknu na tu lištu ,díky
Vectra B 1997 1,6 16v
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
tyhle motory nemaj lišty ale cívku a z ní kabely.... takže začni kablama
Pohřební služba ANUBIS - Vaše smrt naše živobytí.
Svíčky a kabely jsou vyměněny,ale žádná změna,je možné že by odcházel nějaký vstřik ??? občas to jede na 4 válce ale při kopci to jede na 3 ...a občas se mi zdá že i na 2...stalo se mi že jsem nemohl vyjet kopeček ani za 1,musel jsem zsastavit ,počkat chvíly a pak to zase jelo
Vectra B 1997 1,6 16v
Co mám povědomost, tož u benzínových motorů dělají vstřiky neplechu opravdu jen výjimečně...
W124 E320 R6 Coupé 1994
tak jsem vyměnil i tu cívku a je znát že to jede o něco líp, ale pořád to občas jede na tři válce...a do toho se mi občas začala rozsvicet kontrolka motoru...a když jsem sundal sání tak u ty 3 a 4 díry bylo mokro (uvnitř) ale bylo to spíš od benzínu než od oleje(nebylo to mastný)
Vectra B 1997 1,6 16v
Pokud ti začíná svítit kontrolka motoru,tak bych nechal udělat diagnostiku.
Opel Omega 2,5 TD
Opel Vectra1,6 16v ex
Opel Vectra1,6 16v ex
zdravím, omlouvámse že píšu až ted, ale byl jsem mimo intenet..tak ještě jednou, svíčky ,kabely,cívka vyměněna,ale pořád to za studena pocukává a za tepla to jezdí na tři válce,ale když ho pořádně projedu do vysokých otáček, tak jede třeba pul dne na 4 válce.. a když vyndám postupně kabyly tak mi stále vynechává třetí válec...neháže občas jiskru..diag ukázala pouze EGR a ten je též vyměněn a kontrolka zhasla..
Vectra B 1997 1,6 16v